Meryeli Dilaraklnc3 ayy bizim de yarın randevumuz 32+5 erkek bebiş bakalım nasıl geçicek 🥰 Hareketleri nasıl ben kaburgamda hissediyorum özellikle keskin bazen oluyor 😅 bir de büyüdü karnım iyice ve çok merak ediyorum her hafta böyle büyücek mi doğuma kadar
Dilaraklnc3 Meryeli oy maşallah sağlıkla gelsin bebişimizzz❤️ yaa benden kaburgam belim çok fena durumda artık çok güçlü vuruyorlar dimi dışardan belli olıyor karnımda kocaman oldu patlamaya hazır bomba gibiyim 💣 🤣
Marsilyasabunu danla2711 benim gebeliğim riskli kategorisinde değildi ama beni başta sürekli iki haftada bir sonra 3 haftada bir çağırdı şimdi 2 aydır ayda bire çıkabildik önümüzdeki ayda öyle yapıcam 1 ay bekleyip gidicem niye bu kadar sık çağırıyorlar anlamıyorum ya
danla2711 Marsilyasabunu bir sorun yoktur ya ilk başlarda bende haftada bir gittim sonra ayda bir gittim detaylıdan sonra 2 haftada bire düştük şimdi normale döndükçe yine ayda bire doğru çıkıyoruz 🫠
Eelliiff1234 Yarın anestezi doktoruyla görüşücem sonra kağıtlarımı doktoruma götürücem Salı günü de doğum olucak sanırım heyecanlıyım 😅
bal_14 danla2711 Yarın 22 haftalığız ayrıntılı ultrasonumuz var yüzünü göstermesi için dua ediyorum kilosunu merak ediyorum ve artık cinsiyeti kesinleşsin birşeyler almak istiyorum alamıyorum
danla2711 bal_14 keyfini çıkarmanı tavsiye ediyorum çok güzelll her detay öyle güzel ki🥰 o kadar ayrıntılı ve uzun bir daha doğuma kadar göremeyeceksin
Kokusuburnumda danla2711 Bizde yarın kızımızı görmeye gidicez nasip olursa aynı hafta aynı gündeyiz sizinle 🤗
danla2711 Kokusuburnumda yaa maşallah🥰😍 nasıllar acaba insan merak ediyor artık yüzünü gördüğüm için sürekli görmek istiyorum neler yapıyor ben birşeyler yerken ne yapıyor onu çok merak ediyorum
danla2711 TwinsAndBeren ayy Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay bir doğum olur🤲♥️doğurdum yazmanı dört gözle bekliyorum 😍
denizin__annesii danla2711 aynen işte yarın tekrar konusucam inşallah ikna olur ya gerçekten çok zor oluyor normal doğum aylarca toparlnamdim filan en azından sezeryanla o acıyı cekmiyor insan tamam sonrası zor sezeryanla ama en fazla 10 gün çekiyor insan acıyı benimkisi aylarca sürüyor iyilesmem bide dikişler oluyordu filan
danla2711 denizin__annesii ay Allahtan türkiyede böyle bir acımasızlık yok burdada ilgi alaka sıfır çoğu birşeyden anlamıyor tespitsizler ama en azından bile bile risk almıyorlar yaa
Haticekubra00 danla2711 yarın bizimde görüş günümüz heyecandan uyuyamıyorum 36+6 belki de doğum için gün vericek bilemiyorum🥰
Loli-1 danla2711 ay aynı gidiyoruz bende 27+6 ya girdim saat 12 itibariylee benim de oğluşum olacak 🙏🥳
danla2711 Loli-1 ayy maşallah🥰 burda aynı günde olduğum çok kişi buldum çok sevindimm😍 nasıl gidiyorr
Serenitiy danla2711 benimde ilk bebiş heycan var sağlıkla mutlulukla alalım inşallah kucaklarımıza 🥰❤️
Hellobeybii danla2711 bizim haftaya randevumuz, biz de 31+2 yiz. Geçen gittiğimde 28+5ti 1350 gramdı ben de merak ediyorum acaba ne kadar olacak boyu kilosu 32 li haftalarda. Çünkü hareketler baya sertleşmeye başladı, bizim kız güçlenmiş😃🙊
danla2711 Hellobeybii bizimde hareketler sertleşti 😍 uyku ve uyanıklık süresini bile anlayabiliyorum😂garip birşey yaa
Mercan0652 danla2711 bu yüzden acaba acı eşiğim mi yüksek diye de düşünüyorum bi yandan çünkü çok ağrılarım olmadı ya da ben hissetmiyorum sezaryen istiyorum aslında ama acı eşiğim yüksekse bi normali deneyebilirim aslında dur bakalım😅