Cagli Değişik dediğin için Arben veya Noyan. Ama Yiğit, Mert, Aslan, Poyraz, Can, Emir, Ali bunlarda iyi
1oglanannesi Eliffcetinn1 Zeyd nasil isim peygamber efendimizin en yakin arkadasinin ismiymis çok hosuma gidiyo benim
Eliffcetinn1 1oglanannesi gerçekten bende çok beğeniyorum ama Arap ismi olduğu için eşim çok olumlu bakmıyor. Ama tek karar verecek olsam koyardım peygamberimizin azat edip evlat edindiği kölesidir Zeyd ve ilk inan kişilerdendir kendisi Kuran da açıkça ismi geçen sahabedir
Cagli Eliffcetinn1 Değişik dediğin için Arben veya Noyan. Ama Yiğit, Mert, Aslan, Poyraz, Can, Emir, Ali bunlarda iyi
Cansu3yldrm Eliffcetinn1 Arden, Göktuğ, Buğra, yiğit,poyraz aklımda çok isim var ama önemli olan içine sinmesi
kkff Eliffcetinn1 Biz Kerem koyduk bebiskomuzun ismini anlami da kulağa gelen hoş tınısı da çok güzel bence 🤎
Senamia2 mommy0806 Aren çok yaygınlaştı ama Aybars ismi çok güzel ve henüz çok fazla yaygın değil ben çok beğeniyorum.
Senamia2 Eliffcetinn1 Kızımın adı Gökçe ona uygun olması için oğlumun adını da Göktuğ koyacam Allah izin verirse. Ayrıca İlker, Aybars Berkay ve Berke isimlerini de seviyorum.