uykusuz1parol Bsra_blc bende çok beğeniyorum oğlum oldu 2 günlüğüz daha Rüzgar istedi babası bende Rüzgar Eftal olsun istedim ama Yanyana pek yakıştıramadı kimse galiba olamayacak 🙂
Ftmnr_35 Oğlumun adı Emir 🤎 İkinci oğlumun adı bizde de daha net değil. Ya Yaman ya da Anıl düşünüyoruz şimdilik 🤎 Fikir olsun size de
hatice_aygun2 M_Ahlas 3 dür rüyalarıma giriyor çok istiyorum bu ismi ama eşim inat etti gıcıklık ya asla kabıl etmiyor ahraz der gibi o ne öyle diyor 🤦
M_Ahlas hatice_aygun2 biz eşimle bu isimden başka hiç bir isim düşünemedik hem anlamı çok güzel hemde bence telaffuzu. Bence içinizde kalmasın eşinizi ikna edersiniz :) iki isim koyun isterseniz yanına farklı bir isim düşünürseniz sizinde gönlünüz olmuş olur eşinizin de.
Kbrmsl hatice_aygun2 benim eşimde inat gibi begendiğim hiç bir ismi beğenmez bilerek yaptıklarını düsünüyorum artk ahlası kendi begendi diye koyuyo ben kızımın adını yüsra koyucam diyorum kabul etmiyo güzel deilmiş sırf ben beğeniyorum diye ☺️
Prenseslerim_ Moomtoobee aynen canim .baska isim önere bilirmisin lütfen.benim begeniklerimde icime sinmiyor artun , musa , tarkan .😭
Moomtoobee Prenseslerim_ karan karel Kaan Asil aserhan asrın demir serter bunlar bana karizmatik geliyo
NurCeren00 Eliffcetinn1 Atilla düşünüyoruz biz. Türk hükümdarı olması en çok isteme sebebimiz. “Karaman, güçlü, savaşçı. Tanrının kırbacı” gibi anlamlar taşıyor.