Susu45 sevaldqn1 ben 24+4teyim 108 gün kaldı🥲 prensesimin 16 Haziran gösteriyor ama bende bayram gibi bekliyorum
Susu45 sevaldqn1 kız bebiş olduğu için erken doğar diyorlar ama tabi belli de olmaz 40ı tamamlar mı bilemiyorum
bal_14 CoolMamaMode Aynıymışız bizde bugün 22 haftalığız bizim de ayrıntılı ultrasonumuz var cinsiyetimiz de kesinleşir bugün inşallah 🤲🏻
CoolMamaMode bal_14 yaaa ne güzel aynı gündeyiz ve aynı gün detaylı ultrason 😍bakalım me diyecek doktor inşallah her şey yolundadır ikimiz içinde :) bizim cinsiyet kesin erkek ama bakalım bu gün tam net belli olur heralde .. benimde ilk hamileliğim
bal_14 CoolMamaMode Bende sezeryanım doktorum 38 de değil 39 da alıyor sezeryan istersem doğum günümde 29 Haziran da alabileceğini söyledi ama kararsızım doğum günümde mi olsa yoksa kendi gününde mi
CoolMamaMode bal_14 hmmm yani aslında aynı günde güzel olur ama çok ilerisi için büyüdüğünde arkadaşları ile yalnız kutlamak istediğinde sende ayrı geçireceksin bilemedim ben çoook ileriyi düşündüm 😂😂
bal_14 CoolMamaMode Bizim için herşey yolunda cinsiyetimiz kesin kız kızımın yanında kız kardeş çok mutlu o inatçı bir kızım daha oluyor zorla da olsa yüzünü görebildik ablası babası karışımı gibi sizin içinde herşey yolundadır inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Mry2020 CoolMamaMode canım ben normali bekledim ama 40 hafta doldu doktor suniyle başlatalım dedi ama açılmam ilerlemedi 24 saat suni sancı aldım bana mısın demedi sezeryan istedim ama kolay inan kolay geçti şükür 🙏 doğumdan bir gün önce 76ydım doğumdan 3 gün sonra 73 filan gördüm şok oldum ama bir hafta sonra 70 oldum bir hafta sonra 67 derken gitti sonrası da düzenli adet oldukça gitti 56ya kadar zayıfladım bir yaşına geldiğinde ama geçen sene aldım biraz dikkat etmeyince çabuk alıyorum ben malesef. Kilo veriliyor düşünme valla ama sağlıklı olsunlar diye almayalım diyoruz
CoolMamaMode Mry2020 çok şükür suni sancı için zor diyorlar ama sizinki güzel geçmiş yine de :)) aynen kilo dikkat edilince veriliyor tabi ki bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda
Smile0 Anonymouse Allahım lütfen öyle denk gelmesin ya 9 ay bir doktora takipli olup doğumu başka doktorda yapmak o gün beni daha da strese sokar.😢
BusraUfuk 23+2 gunlugunuz , 117 gun kaldi gosteriyor 21 - 25 haziran arasi tahmini tarih vermisti doktorum , kizimiz olacak . Erjen mi gelir gecmi gelir yasayip gorecegiz 🥰
Ayselcnt Kubilogy_1 ben hiç birşey almadım.. nereden başlayacağımı bilmiyorum..birde 2. Çocuğum olacak..
annim_803 25+1 günlüğüm bende 104 kalan gün ama ikinci sezeryan olacağı için daha erken olur Dr en geç Haziran 1 dedi inşallah o zamana kadar dayaniriz bebişim erken gelmezse