Smile0 Anonymouse Düşününce strese girdim bile bakalım nasıl olacak Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Ayselcnt Kubilogy_1 ben hiç birşey almadım.. nereden başlayacağımı bilmiyorum..birde 2. Çocuğum olacak..
Kubilogy_1 Ayselcnt ben araba beşik tamam ama kıyafet ufak tefek biberon vs yani bunlara dair tam ne alacağım bilmiyorum
annim_803 Surayldz ya öyle mi sizdede sancı oluyor mu acaba bugün sancım var karnımın altında belimde bacaklarıma yayılıyor
Alavya sevaldqn1 uygulama 13 Haziran diyor bana ben de bayram sonuna gelir gibi hissediyorum. Bebisimiz erkek 🩵
CoolMamaMode Mry2020 çok şükür suni sancı için zor diyorlar ama sizinki güzel geçmiş yine de :)) aynen kilo dikkat edilince veriliyor tabi ki bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda
Merve_kucuk sevaldqn1 Detaylı ultrason da oğlum olacağını öğrendim 😌 24+5 günlüğüz. Tahmini doğum 15 Haziran bakalım ne zaman doğacak 😍
Ayselcnt Kubilogy_1 beşiği falan almayacağım..nasipse okullar tatil olduktan sonra şehir değişikliği yapacağız.. sadece pusat, kıyafet falan gibi ihtiyaçları almam gerekiyor.. henüz elim ermedi.. 24+1 iz..
bal_14 CoolMamaMode Bizim için herşey yolunda cinsiyetimiz kesin kız kızımın yanında kız kardeş çok mutlu o inatçı bir kızım daha oluyor zorla da olsa yüzünü görebildik ablası babası karışımı gibi sizin içinde herşey yolundadır inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
CoolMamaMode bal_14 alışır zamanla ablalık yapar :)) bizim de şükür herşey yolunda ben kimseye çok benzetemedim yani bana hiç benzemiyor o kesin 😂😂 babasına biraz benziyor bakalım doğunca göreceğiz artık 😂
Surayldz annim_803 şaka gibi tam olarak aynı seyi şuan yaşıyorum ve bebek çıkacakmış gibi oluyor iki gündür sizde o var mı peki sanki vajinama tekme atıyor
annim_803 Surayldz evet ayakları tam rahim ağzında benim surekli oraya vuruyo bugünde sancım var dinlenince geçiyor ama ara ara yokluyor
Surayldz annim_803 ay canım valla aynıyız bende korkuyorum birşey mi var diye doktora gidicem sen gittin mi bu durumdayken