Ewy 24+4 benim de 107 gün kaldı sanırım 15 haziran gösteriyor 40 hafta. Bayrama gelecek gibi. Hareketli mi bebişleriniz. Bir kaç gündür zayıf hareketleri gerekdşz panik yapmak da istemiyorum hiç
sevaldqn1 Ewy evet kuzum bu aralar birazcık duruldu gibi ama tatlı yiyince acayip hareketleniyor bende 24+2deyim aramızda iki gün var
Ewy sevaldqn1 su fazlalığı çıktı tarlı yememeye çalışıyorum ama hareket etmeyince merakımdan yiyorum 🤭
CoolMamaMode Derinshee yaaaa gerçekten mi ay ne güzel bi denk gelme böyle :)) nasıl gidiyor hamilelik ♥️😍
Derinshee 22+4 mide yanmasından ölücem kızlar ve hareketlerini çok güzel hissediyorum hiç yerinde durmuyor oğlum 🥹🫶🏻
Dilekceren sevaldqn1 benim 101 günüm kaldı tahmini doğum 6 Haziran uygulamaya göre ama sezeryan olmayı düşünüyorum o yüzden mayıs sonuna denk gelıcek sanırım aksi bir durum olmazsa korku heyecan hepsi var bakalım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bir sekılde kavuşuruz inşallah. Bir kızım var şimdi de bir oğlum olucak
Derinshee CoolMamaMode hemde nasıll çok güzel gidiyor mide yanması hariç🥹birde bel ağrılarım başladı maalesef sizin nasıl gidiyoo
CoolMamaMode Mry2020 yaaa ay ne güzel yaaa keşke aynı şehirde olsak 🫠🫠😍 nasıl gidiyor hamilelikkk :))
Mry2020 CoolMamaMode ay keşke olsak valla 😍🥰 iyi diyelim yani biraz hızlı kilo aldım sanki benim ikinci kızın olacak inşallah doktor bu hafta suyun üst sınıra yakın dedi o yüzden de çok hareketli bebiş. Şekerli tuzlu yiyecekleri biraz kısıtla dedi, deniyorum bakalım 🙂 senin nasıl gidiyor ilk mi?
CoolMamaMode Derinshee benim de sırt ve bel ağrım oluyor özellikle akşamları ama mide yanması henüz başlamadı 😂 bazen arada hala devam ediyor istifra bazı yemeklere karşı :(( onun dışında iyi ama duygusal olarak biraz gerginlik var nedense bi sinir hali 😂
CoolMamaMode Mry2020 evet benim ilk hamileliğim .. bende 7 kilo aldım 57 ile hamile kalmıştım şimdi 64 üç bazıları normal diyor bazıları fazla diyor ama anlayamadım son aylarda daha çok alınıyormuş ya sanırım 70 i geçeceğim öyle olursa 😂 benimde bugün detaylı ultrason var bakalım ne diyecekler hareketli benimki de ama sırt ağrısı bel ağrısı biraz var ve gece çok sık uyanıyorum daha şimdiden birazdan gerginlik ve sinir hali var bakalım inşallah geçer 😂
Anonymouse 25+2’deyiz cinsiyetimiz erkek, bizim de vajinal doğum olursa bi’ihtimal bayrama denk gelme olasılığı var sezaryen olursa öncesinde doğum olur sanırım 😂
Anonymouse Smile0 Bu konuyu ben de merak ediyordum dün doktoruma sordum. Bayramlarda her gün bir doktor kalıyor doğumu o yaptırıyor dedi yani bana da denk gelebilirsin başka doktora da denk gelebilirsin dediiii 🥹
Smile0 Anonymouse Allahım lütfen öyle denk gelmesin ya 9 ay bir doktora takipli olup doğumu başka doktorda yapmak o gün beni daha da strese sokar.😢
Mry2020 CoolMamaMode rahat olmaya çalış ben ilkinde 58le başlayıp 76yla doğum yapmıştım yine hazirandı son ay çok ödem oldu sıcaklardan. Bunda 60la başladım şimdi 5-6 kilo gibi aldım dikkat etmek istiyorum ama hiç yürüyüş yapamadım havalar soğuk diye ondan aldım bence
CoolMamaMode Mry2020 evet hava dan dolayı bende yürüyüş yapamıyorum ilk zamanlar güzel yapıyordum ama şimdi havalar düzelsin yürüyüşlere başlarsak biraz yavaşlar kilo alımı belki :) ya sağlıklı olsunlar da kilo verilir bi şekilde çok takılmıyorum aslında ama çok kilo alınca bebek de çok sağlıklı kilo alamıyormuş heralde yeri daralıyor filan bakalım doktor diyet verecekmi bana . İlk doğumun nasıldı sezeryan mı normal mi . Bi de doğumdan sonra 6-7 kilo gidiyor diyorlar ya o gerçek mi 😂
Mry2020 CoolMamaMode canım ben normali bekledim ama 40 hafta doldu doktor suniyle başlatalım dedi ama açılmam ilerlemedi 24 saat suni sancı aldım bana mısın demedi sezeryan istedim ama kolay inan kolay geçti şükür 🙏 doğumdan bir gün önce 76ydım doğumdan 3 gün sonra 73 filan gördüm şok oldum ama bir hafta sonra 70 oldum bir hafta sonra 67 derken gitti sonrası da düzenli adet oldukça gitti 56ya kadar zayıfladım bir yaşına geldiğinde ama geçen sene aldım biraz dikkat etmeyince çabuk alıyorum ben malesef. Kilo veriliyor düşünme valla ama sağlıklı olsunlar diye almayalım diyoruz