Daha dündü sanki son 30 yazışım, çok şükür ki zaman hızlı geçiyor🙏🤲🏻😶 Ben hissediyorum haftaya hafta içi doğuracak gibiyim( belkide istediğim şeyi uyduruyorum)😂 sizde durumlar nasıllll var mı aranızda karnımda dursun diyennn

Benim de son 19 ama hiç gelmeye niyeti yok hareketleri sertleşti ama sancı falan hiçbir şey yok çıksın artıkkkk 🫠🫠

Son 19 benimde bakalım ne zaman gelecek.. bu aralar vajinama doğru baskı yapıyor acaba kanala mı yerleşiyor bilemedim cumartesi kontrole gidince öğreneceğim artık

richgirl10 benimde son 48 sezeryan olacağım karnımda dursun istemiyorum haftam gelsin bir an önce sağ saglim kucağıma almak istiyorum 😵‍💫

richgirl10 ay hadi gelsinler 😂😂 Bizimde son 18 gözüküyor ama 13 filan diyelim sezeryan olacağı için 🥲 Çarşamba günü gün alacağız insallah

CanH2O aynı şekilde yahu karnımda kasılma var ama nst de sancı çıkmıyor😐

Nidem kanala yerleşip yerleşmediğini dr söyler ben sormayı unuttum 🤗

DENIZ_55 sezaryen olunca 14 gün erken doğum oluyordu galiba tam bilmiyorum burada okuduklarımdan yola çıktım🙂‍↔️🫶🏼

seyma0661 sen benden önce doğuracaksın gibime geliyor merakla bekliyorum gününü🥹

richgirl10 evet cnm öyle en son doktor 38 haftada alırım dedi o haftam bayrama denk geliyor bakalim nasıl olacak bide riskli olduğum için nasıl uygun görür bilmiyorum doktoruma kaldı rabbjm sağ saglim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah sorunsuz