Gulsena09 Kivircik01 Rabisuu Kosemen54 superstar_00 minismom kizlar kan verdim sonuc 853 cikti beklemedigimiz icin tabi kendimize gelemedik hemen bunda da vardir bir hayir diyoruz artik saglikla kavusuruz insallah bebegimize
minismom Gulsena09 ay naptın verdinmi kan merak ettim bak simdi testte silik cıkmıs Rabbim gönlüne gore versn insallah
Victorias Gulsena09 abla yanlış anlama da hu kadar kanama, ağrı vs varken korunmasız bi de cinsel ilişkiye mi girdiniz? Ah bu kocalar nasıl anlayışsız ya
Mzzz Vrouw matematik denklemi gibi bu ne böyle 😂😂😂 Allah yardım etsin benim bebeklerimin arasında 13 ay var zor oluyor ama en azından 2 tane 😂😂 bir şekil buyuyorlar
Vrouw Mzzz valla hiç sorma en büyük 6 yasında 2. 3 yasında 3. 15 aylık digeri de işte 5 aylık falan 2 kız 🤣🤣Bakıcı 120 bin istemişti :) dedik bi kreş aç daha mantıklı.Doktor tüpler baslayaşım mı diye sormus istememiş 😆😆😆
Mzzz Vrouw eyvah eyvah tek başına imkanı yok bakamaz 😅 maşallah bu yaşta hamile kalmış hormonlar iyi çalışıyor demekki😅😅
superstar_00 Gulsena09 kesinlikle nasibi varmış bunun başka bir açıklaması yok Allah sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin.
minismom Gulsena09 aaaa sag salim alırsın insallah kucagına ikiz gibi buyur giderler yiyecek ekmegi varmıs demek ki korunmaya ragmen olduysa
Gamzeli_03 Gulsena09 yorumları okudum şuan bende şok oldum 🤦🏻♀️ Rabb’im kolaylık versin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲🏻🤗