minismom Gulsena09 aaaa sag salim alırsın insallah kucagına ikiz gibi buyur giderler yiyecek ekmegi varmıs demek ki korunmaya ragmen olduysa
Gulsena09 minismom sagol canim ben hep ikizlerim olsun isterdim ikizim olmadi ama ikiz gibi buyucekler simdi insallah
Mor-kelebek @Gulsena09 nasibi varmış demek ki canım rabbim sağlıkla sıhhatli kucağıniza almayı nasip etsin inşallah belkide bebeğine en iyi yoldaş olacak 🌸
Gulsena09 Mor-kelebek evet ilk ogrendigimde cok uzuldum oglum daha cok kucuk nasil bakicam diye ama esimde sizin gibi soyleyince bende oyle oyle dusunmeye basladim sagol canim🙏
Mor-kelebek Gulsena09 rabbim sabır versin canım zor bir durum yani ama üzülme hiç rabbimin gücüne gider diğer evladınla sınar Allah korusun 🌸
Gulsena09 YyyyYasemin hep ediyorum canim Allahim isteyen herkese saglikli evlat nasip etsin insallah🙏
Gamzeli_03 Gulsena09 korunuyor isen düzensiz olabilir süt korumuyor korunmasız ilişki oldu ise hamile kalırsın
Gamzeli_03 Gulsena09 yorumları okudum şuan bende şok oldum 🤦🏻♀️ Rabb’im kolaylık versin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲🏻🤗
Sedaalcin Tebrik ederim şaşırtıcı ama aslında çok güzel ben ve kız kardeşim de aramız da tam 1 yıl 1 gün var gerçekten ikiz gibi büyüdük iyiki de öyle olmuş çocuklarınız çok şanslı olucak 🥰