Ngny Gulsena09 Rabbim hayırlısını nasip etsin sanırım gebesiniz. İnşallah sağlıklı bi şekilde devam eder.
Vrouw Gulsena09 benım arkadasım kasımda dogurdu ocakta hamıle kaldı uc ay sonra ogrendı ıkızler hemde uz oglu vardı eylul ekım gıbı sanırım ikiz kızları dogurdu 5 beneyle kafaları yıyor ve 41 yasında 🙈
mrvsrcn Vrouw ay inanmıyorum şaka yaptığını söyle arkadaşına çok sarılıyorum Allah yardımcısı olsun hem maddi hem manevi 😂🌸
Gulsena09 Vrouw kiz beni daha korkutma 2.5 ay once dogum yaptim daha nasil hemen hamile kalabilmis olabilirim anlamadim zaten ikiz falan olma ihtimali de var valla ailelerimizde ikiz cok
Mzzz Vrouw matematik denklemi gibi bu ne böyle 😂😂😂 Allah yardım etsin benim bebeklerimin arasında 13 ay var zor oluyor ama en azından 2 tane 😂😂 bir şekil buyuyorlar
Acemibirannee Gulsena09 doğumdan sonra kimisinin yumurtaligi aktif oluyor test yapin bence şansa bırakmayın benim yeğenim 2 ay önce doğum yaptı hala aktif yumurtaliklari
Gulsena09 pinar_5 kiz hamileysem karnimdaki 1 aylik kucagimdaki 2,5 aylik ya hep sasirirdim nasil yanlislikla hamile kalabiliyolar diye basima geldi sanirim
minismom Gulsena09 ay naptın verdinmi kan merak ettim bak simdi testte silik cıkmıs Rabbim gönlüne gore versn insallah
Gulsena09 Kivircik01 Rabisuu Kosemen54 superstar_00 minismom kizlar kan verdim sonuc 853 cikti beklemedigimiz icin tabi kendimize gelemedik hemen bunda da vardir bir hayir diyoruz artik saglikla kavusuruz insallah bebegimize