Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom canımsın öyle yapayım kuzum benim bakalım hayırlısıyla inşallah yarın doktora gidecem detaylı ya sıra aldın dua et bebeğim 🥰🤲🏻
Tazeanneveminikleri Burnosunn_annesi canım ben 25 haftalık falandım. Senin kadar uzun yolculuğa çıkmadım ama doktorum 2 saatte bir mola verip yürüyüş yapmam şartıyla izin vermişti. Sürekli mola verip yürümen çok önemli. Benim yolculuğum 7-8 saat sürmüştü. Buna rağmen ayaklarım falan şişmişti epey. Özellikle arka koltukta ayaklarını yukarı kaldırabileceğin bir ortam sağlarsan daha rahat edersin💐🌷
Burnosunn_annesi Tazeanneveminikleri Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun evet dediğin gibi öyle yapacağım muhakkak olduğu zaman yatak gibi bazen uzanırım işte aslında çocuk da olunca biraz zor bakalım nasıl olacak 🥰🥰
Tazeanneveminikleri Burnosunn_annesi evet benim de oğluşum vardı ve arabada bir kişi daha vardı o yüzden uzatamamıştım. Ama yani tam bence bir yere gidip gelmelik zamanın. Ben de daha sonra gidip gelemem diye ailelerimizin yanına gitmiştik. İyi ki gitmişiz 🥹🌷 şimdiden hayırlı yolculuklar canım.
Meltemanneolsun Burnosunn_annesi ben 12 haftalıkken yapmıştım 12 saat yolculuk. Kendi arabansa eğer arka koltukta uzanarak gitmeni öneririm. 10. Saatten sonra artık fenalık gelmeye başlamıştı 2 3 saatte bir de inip biraz yurumen gerekir
Burnosunn_annesi Meltemanneolsun evet canım kendi arabamız öyle yapacağım markaya yastık falan bir şeyler bakıp uzanırım başka türlü dayanamam herhalde 🥲
Burnosunn_annesi Tazeanneveminikleri öyle ya değişiklik olur hem de gitmem gerekiyor güzel olur Çok teşekkür ederim canım benim haber ederim yolculukta 🥰😄
ayseayseaysee 33.haftada yolculuk yapan var mı peki? 5 saatlik bir yol olacak ama bol dinlenmeli olacağı için 7 saat sürecek diyebiliriz. Pazartesi doktoruma danışacağım tabi ki ama var mı deneyimleyen bu haftalardaki yolculuğu
Zeynep2525 ayseayseaysee ben 34. Haftada 13 saat yolculuk yaptım bir sorun olmadı. Belime yastık koydum ve terlik giyindim. Varis çorabımda vardı ama giyinmeye üşendim ayaklarım biraz fazla şişti
Cacaege ayseayseaysee bende 35 de yapacağım inşallah doğum için Kars’tan Ankara’ya gideceğiz 13 14 saat sürüyor ama en kötü Sivas’ta falan kalırız bir yerde diyorum zorlamadan gitmek lazım, doktorun ne dicek merak ediyorum banada haber verir misin
Rabiul ayseayseaysee geçen sene bayramda 34. Haftamda istanbuldan Yalova ya 2-3 saatte gittik riskli gebelik geçirmiştim sorun olmadı
ayseayseaysee Burnosunn_annesi doktor izin verirse inşallah yolculuk olacak 😅 sen de dinlenmeli yürümeli bir yol geçirmeye çalış, iyi yolculuklar şimdiden 🥰
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom evet canım erkene aldım normalde ayın 3 diyodum doktora danıştım dedi uygun
bravo61 Burnosunn_annesi ben 21. Haftada bir Trabzona gittim cenaze dolayısıla 14 saat sürdü açıkcası yorucu oluyor sürekli benzinlik ihtiyac molası vere vere gittik geldik. Sıkıntı olcanı sanmam ama tabi ara ara mola ver hareket et
Ozlemerikci543450 Burnosunn_annesi ikiz gebeyim doktor 34 e kadar istediğin gibi yolculuk yap dedi 2 saatte bir mola tarım saat yürüme kendini zorlamadan bence hiçbir sorun yaşamazsın eğer tehlikeli bir gebelik geçirmiyorsanız bence
Burnosunn_annesi Ozlemerikci543450 çok şükür iyiyim yarında doktora Sorcam hayırlısıyla giderim canım 🥰 teşekkür ederim 🤗
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi inşallah canım ya eşimin işinden kaynaklı ayarlamaya çalışıyoruz bakalım 💕