GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi inşallah canım ya eşimin işinden kaynaklı ayarlamaya çalışıyoruz bakalım 💕
Zeynep2525 Burnosunn_annesi 34. Haftada 13 saat yolculuk yaptım. Birşey olmadı şükür ama sizinki çok daha uzun
Zeynep2525 ayseayseaysee ben 34. Haftada 13 saat yolculuk yaptım bir sorun olmadı. Belime yastık koydum ve terlik giyindim. Varis çorabımda vardı ama giyinmeye üşendim ayaklarım biraz fazla şişti
ayseayseaysee Zeynep2525 kendi aracımla olacağı için arkaya oturup ayaklarımı uzatma şansım da olacak inşallah doktorum da onay verirse 🥰
Cacaege ayseayseaysee bende 35 de yapacağım inşallah doğum için Kars’tan Ankara’ya gideceğiz 13 14 saat sürüyor ama en kötü Sivas’ta falan kalırız bir yerde diyorum zorlamadan gitmek lazım, doktorun ne dicek merak ediyorum banada haber verir misin
DENIZ_55 Burnosunn_annesi çok uzun mesafe ben 7 saatlik yol işkence geldi kendi arabamizla gittiğimiz halde arada wc molası istedim ama ayaklarımı uzatıp yolculuk yaptım arka koltukta sırtıma yastık aldım üstüme pike aldım gittik geldik iyi geldi bize hava değişikliği kendi arabanlasa dinlene dinlene gidilir bence sen bilirsin
Burnosunn_annesi DENIZ_55 evet canım kendi arabamız gitmemiz lazım bakalım dikat ederek gideriz ilk kez tecrübe edinicem🥲🥲
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi ay hadi bakalım💕 bende detaylı temizliğe girişicem birazdan inşallah 😂😂
DENIZ_55 Burnosunn_annesi ben gittim samsunda oturuyorum burdan çıktık bursaya orda eşim gezdi sonra ordan İstanbula ordada gezdik sonra kocaeline geçtik sonra eve döndük kendi araban olduğu için dinlene dinlene gidersin bisey olmaz ben 23 haftaliktik Seyehat ettiğimde
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi sağol bacım💕beni temizlik değil benim kız yoruyor mutfak dolaplarını hep boşaltıyor kıyafetleri falan 🥲😂