Burnosunn_annesi 25 saatlik yol desem🥲 yarın doktoruma gideceğim ona da soracağım İnşallah daha önce yolculuk yapan var mı 😊
bebegimibekliyorum__ Burnosunn_annesi mecburi değilsem 25 saat yola cesaret edemezdim 24. Haftadayım zira 1 saat oturunca bile ayaklarım belim ağrıyor 🫣
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi aşkım bilgim yok üstte kalsın ama çok uzun yol bu süre zarfında belirli aralıklarla yürüyüş yapsan iyi olur bence ben 1 saat otursam belim ayaklarım ağrıyor ya😬
NurCeren00 Burnosunn_annesi ben sık sık 8 saat yola gidiyordum ama 25 saat için en azından 2 saatte bir durup 15-20 dk yürümen gerek diyecektir doktor. Bir de kan sulandırıcı verebilir geçici olarak
Tazeanneveminikleri Burnosunn_annesi canım ben 25 haftalık falandım. Senin kadar uzun yolculuğa çıkmadım ama doktorum 2 saatte bir mola verip yürüyüş yapmam şartıyla izin vermişti. Sürekli mola verip yürümen çok önemli. Benim yolculuğum 7-8 saat sürmüştü. Buna rağmen ayaklarım falan şişmişti epey. Özellikle arka koltukta ayaklarını yukarı kaldırabileceğin bir ortam sağlarsan daha rahat edersin💐🌷
Melissayda @Burnosunn_annesi çok uzun bir saat canım bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama sürekli mola vermen gerekiyor yürüyüş yapman gerekiyor falan zor olur senin için nereden nereye bu yolculuk
Burnosunn_annesi Melissayda öyle canım ben de öyle yapmayı düşünüyorum ailem İzmir’de ben de bitlis’teyim mola verip gidersem inşallah rahat olur benim için 🥲
Ferik Burnosunn_annesi ben kızımda 12 saat gidecektim 24 haftalık ama doktorum çok fazla ödem olur şişersin dedi bir gece dinlendik bir yerde ertesi gün devam ettik aralarda mola verisk sürekli yürüdüm molalarda arka koltuğa yastık falan koyup ayaklarımı uzatarak gitmiştim
Sibelyl Ben yaptım canım 14-15 hafta arası ve 18-19 hafta arası yaklaşık 12-13 saat yolculuk yaptım yanına sırt ve boyun yastığı almanı öneririm molalarda da hareket hiçbir sıkıntı görmedim çok şükür 🙌 hayırlı yolculuklar şimdiden 😊
Burnosunn_annesi Sibelyl ya Çok teşekkür ederim Allah razı olsun söylediklerini dikkate alacağım yapacağım inşallah 🥰💐
dunnobeck Ben o kadar uzun bir yolculuk yapmadım ama doktorum yaparsan 3 saatte bir mola ver demişti. Bir de ön koltukta oturacaksanız hamileler için emniyet kemeri aparatı var, kullanmıyorsanız onu almanızı öneririm ben çok memnunum
Burnosunn_annesi bebegimibekliyorum__ ah benimki de şimdiden başladı inşallah rahat bir şekilde giderim dönüş uçak olacak 😊
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi ama bi sıkıntı olmaz yani sonuçta 30 üstü değilsin tam ağır değilsin yani belki ayakların şişer ayağına bi terlik almanı tavsiye ederim canım bide boyun bel yastığı daha rahat edersin bende kızıma hamileyken 17 saat yolculuk yaptım biraz zor oldu ayaklarım şişmişti bide bende fıtık var belim falan tutulmuştu
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom canımsın öyle yapayım kuzum benim bakalım hayırlısıyla inşallah yarın doktora gidecem detaylı ya sıra aldın dua et bebeğim 🥰🤲🏻