aaasenaaa Gamze88 canım benim karnım çok gerilmedi ama altta karnım oyüzden bi dezavantaj olmadı çok gerilirse mecbur 🤗🤷🏻♀️
Gamze88 Hazalonur1 sen cok erken çıkartmışsın 🙈jinekologuma sormuştum o büyümeye başlayana kadar çıkarmana gerek yok zararı yok demişti,şimdi şimdi gerilme hissediyorum ondan çıkarma ihtiyacı duydum yoksa daha da çıkartmazdım 😊😅
Gamze91 Gamze88 bendede vardi doktorum bebege bir zarari yok seni ne zaman rahatsiz ederse cikart demisti zaten karnin buyuyunce rahatsiz edecek cikaracaksin suan 32 haftaligim cikartali cok oldu :)) ama kapandi mi bilmiyorum
Gamze88 Gamze91 inşh kapanmamiştır cnmm ya,senin az kalmiş Doğumdan sonra bakıp yazsan kapanmışmiiii kapanmamiş mi die 🙈😅
cemss Merhaba bende çıkarmadım 19+4 haftalığım ,hamile piercingleri var internette görmüştüm silikon şeffaf bükülebilen daha esnek bişey ondan alıp taktım bilaç gün önce bi sıkıntı olmazsa çıkarmayı düşünmüyorum hiç
Selindikci35 Gamze88 Bende 10 haftalikken cikarmistim cnm esim cikar demisti😊 oysaki bn piercingimi cok seviodum.Ama deligim kapanmamis su an 16+5 im
Gamze88 Selindikci35 bende cok seviyordum da şimdi mecburen çıkartcm galiba, benim ki de başladı çıkart demeye 😂
cemss aaasenaaa internetten araştırdım ama ordan sipariş vermedim hamile göbek piercingi yazınca çıkıyo zaten onlar sallantılı falandı istanbul kadıköyde bi piercing satan yerden aldırdım kardeşime dükkan ismini öğrenir yazarım ama
Gamze88 cemss ben onu duymuştum ama plastik oluyormuş galiba,benim cildimde alerji yapıyor plastik olan ürünler,kulagımda ki piercing plastikliydi iltihap olmuştu 😥senin bahsettigin nasıl bi piercing plastik mi acaba?
cemss Gamze88 yani plastik gibi evet silikon diye göstermiş aldığımız yer bnm internette gördüklerimde böyleydi yalnız.alerji yapıyosa tabi bişey diyemem
mcansum Gamze88 cıkartmadım hamile piercingi aldım tavsiyem erkenden al bn gec aldım bıraz sıkıstı eskisinde ama suan rahatım
Yalinn8 Gamze88 ben basta cikardim kapanmadi sadece yayildi normal olarak, daha once de cikardigimda kapanmamistii
mcansum Gamze88 silikon plastik değil ama öyle olması gerekıyor zaten cnku gobeğimiz gibi haretlerimize vs uyum saglaması gerekıyor yoksa bunun duz metal olanları var bunlar daha uyumlu o yuzden ck rahat tavsıye ederm özellkle erken alman
Gamze88 mcansum denemekte fayda var belki göbeğe yapmaz,kulagıma fln yapınca cok kötü iltihap olmuştu ondan korkuyorum açıkcası 😅