kumsal__ Merveemctgcl hiçbir fikrim yok canım ya adet olunca gidicem tüp bebek için ilaç yazilcak kan vercem tekrardan inşallah olumsuz birşey cikmaz
Hizliveofkeli superstar_00 ben de bu ay awox sipariş verdim. Gelsin günde 3 test yaparım 😂 test yapmadan duramama hastalığım var
superstar_00 Hizliveofkeli Benim geldi bata 5 gün var biraz daha geçsin öyle yaparım geçen ay bebetime kaset test 5 ten fazla prodoctor test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kanda negatif sonra hasta oldum. Yaptım testler 👇
Meryemm46 Benim bat 8 bugün iki tane yaptım ferliy diye marka oda bana biraz silik çıktı baklm hayrlisi olsun erken mi yaptım ne
Tutar13 Bende sizinle bekliyim normalde bat 9du ama 3 gun erken yumurtlama gördüm 6sına düştü sanırım bat kızlar dogru degilmi ona göre test yaparım bikac gun sonra
Meryemm46 Tutar13 o nasıl oluyo ya bende erken gördüm acaba yumurtlamya ni benim sağ kasık 2 agrdi goslerim ağrı sonra giiti şimdi ne ağrı ne birşey yok hiç birdeyde belirtim yok hayrlisi sen kaçı gibi gördün ki yumurtlama yi
Tutar13 Meryemm46 ovulasyon kullandım bu ay 20sinde yunurtlama pik gördüm canım piktrn 14 gun sonra adet olundugu icin oda ayın 6sı demek
Tutar13 Meryemm46 sen kacında gördün yumurtlama 8i batsa silik cıkmasının pek imkanı yok sanki cok var daha
Meryemm46 Tutar13 ah cnm bir anlasam bu testlerin banaami garezi var qnlamadim bende adete kadar beklicem olursa olur olmasa rabim işi işte ben yumurtlamami bilmiyorum girdik ilişkiye ama hangi gün onu bilmiyorum olursa bana Cook suprizolcak vallhi