Hizliveofkeli Ne durumdasınız kızlar? Var mı belirtiler? Ben test serisine başlamamak için zor duruyorum 😂 awox test sipariş ettim bu sefer. Gelsin başlarım muhtemelen.
Merveemctgcl Hizliveofkeli bat 9 yarın progesteron için kan vericem umarım yumurtam çatlamıştır ovülasyonda çatlama gördüm
Havasahin Hizliveofkeli iyi akşamlar yumurtlama görmekten kastınız nedir acaba bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın. Adet tarihinden sonra kullandığın uygulamada hamile kalma olasılığı yüksek yazan kısımlarda ilişkiye girmek yeterli olmaz mı acaba ben uygulamadaki ovülasyon dönemine göre ilişkiye girdiğimde hamile kalmıştım çünkü o yüzden soruyorum
kumsal__ Hizliveofkeli aaa nasıl ya adetlerimde düzenli ama ovulasyon test yapiyorum yumurtlama henüz görmedim
Hizliveofkeli Havasahin adetiniz düzenliyse uygulamadaki günleri takip etmek yeterli o günlerde yumurtlama oluyordur ama düzenli değilse bilemeyebilirsiniz yumurtlama dönemini. Ovulasyon testi kullanabilirsiniz ya da vücuttaki belirtilerden takip edebilirsiniz.
Hizliveofkeli kumsal__ çatlamadan sonra 14.gün adet olursunuz. İstisnalar hariç. Ya testlerde bir hata var ya da geç yumurtluyorsunuz 🤷♀️
kumsal__ Hizliveofkeli geçte olsa simdiyeli yumurtlama görmüş olmam gerekmez miydi çünkü testlerin siliklesmeye başladı ama soylede birşey var sağ kasıkta ağrı var ve affedersin beyaz akıntım var o kadar
Hizliveofkeli kumsal__ 12-13de baya koyulaşmış ama daha koyu olması lazım. Saat kaçta yapıyorsun testleri. Fazla sıvı mı tükettin acaba?
Merveemctgcl kumsal__ canım senin ya 13.gün pik ya da yumurtan gelişmemiş ben de tam pik göremiyodum doktora gittim yumurtlamadığımı öğrendim takviye verdi klomen falan değil ilk ayda fayda etti yumurtam gelişti
kumsal__ Merveemctgcl hiçbir fikrim yok canım ya adet olunca gidicem tüp bebek için ilaç yazilcak kan vercem tekrardan inşallah olumsuz birşey cikmaz
Peri_Omer Ben kurtaj oldugun için daha adet gormedim ve BAT imi bilmiyorum ama ovilasyon testi yaptim 21i pik gordum 22i çatlama.. hesaplamama gore 7i falan tutmuşsa testde çikmasi lazim.. o yuzden bende bekliyorum