superstar_00 Hizliveofkeli Benim geldi bata 5 gün var biraz daha geçsin öyle yaparım geçen ay bebetime kaset test 5 ten fazla prodoctor test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kanda negatif sonra hasta oldum. Yaptım testler 👇
Tutar13 superstar_00 ben ikisindede cooook hafif gördüm canım hayılırlısı ile guzel haberler alırsın insalh daha zaman var
Ecemmm8 Benimde bat 3 mart. Bugün kontrole gittim. Ya hamilesin yada adet olacaksın dedi. Kan sonucu verdim. Onu bekliyorum. İnşallah bebeğim tutunmuştur 🥺
Ecemyurdakul Ecemmm8 ay benimde takvime göre 2 ya kaldı son 4 gün yapsam çıkar mı acaba yoksa buraya kadar geldim beklesem mi 🙆🏻♀️ birde grip oldum öksürük desen o biçim sırtgöğü ağrısı
superstar_00 Tutar13 Bu benim geçen ayki testlerim yani testler artık yalancı sonuç verdiği için ben bekleyeceğim demek istemiştim.
etkafa Tutar13 yumurtlama Tarihi ne ki onu da bilmiyorum 🤭🤭yani şöyle söyleyim mesela ocak10 adet oldum şubatta 9 uçunda oldum martta 8 mi olacak acaba her ay bir gün öne geliyor yada aynı gün oluyor
Meryemm46 superstar_00 ya daha varmış senin kine bak benim daha 8 bende yaptım ama atsana bakalm ben yaptım da bak şöyle çıktı dogrumu acaba