_biranneadayi o ne masajı oluyor 😂
40+2 doğmuyor 40+5de suni sancıyla başlatıcaklar
Bahartekinsoyy
Çok afedersin🫢
Parmaklarla vajinanın içine masaj yapılıyor (mast gibi)
Kendin de yapabilirsin ama o kadar etkili olmuyor eşinden rica edersen yaparsa iyi geliyor ebeler de yapıyor bunu çünkü. Rahmin yumuşamasını sağlayıp sancıyı tetikliyor
_biranneadayi ilişki gibi etkisi var o zaman ben bu ilişki muhabbetini duymuştum bilmiyorum denk mi geldi ilişkiden sonra sancım oldu ertesi sabah gittiğimde 1 cm açılma vardı tekrar da denemedik ama bilmiyorum ondan mı oldu
Bahartekinsoyy suyun gelmeden gıtme canım evde bekle merdiven in cık yerlerı evde sürekli hareket halınde ol
Bahartekinsoyy valla bende hiç bişey işe yaramadı 41+1 de sunniyle doğurdum Öyle korkulucak bir şey değil bazı hanımlar burda çok abartıyor suni sancı ekstra bir sancı vermiyor sadece olması gereken sancıyı başlatıyor doğumu hızlandırıyor Bi avazda doğurursun inşallah Allah yardımcın olsun 😘
Bahartekinsoyy kadere bak bana da aynısını dediler
Bahartekinsoyy ellerinizle yerleri silin bana o çok iyi gelmişti😂😂
Yasemit naptın peki bende hala sancı vs yok suni almaktansa sezeryan isteyeceğim sanırım o kadar gücüm yok gerçekten çok yıprandım
Basakcim sürekli squat ördek yürüyüşü sıcak suya oturma cinsel ilişki hepsini denedim tık yok valla artık perşembe muayenede sezeryan istiyicem o zamana kadar da gelmezse artık çok yıprandım çünkü
Musemma06 ya şöyle açılma olmazsa tekrarlıyorlar bir de ilk doğum açılma zor oluyormuş ben devletteyapıcam kimseyi almıyorlar yanıma 2 gün sürerse 2 gün yalnız başıma çok yıpranıcam odada o yüzden korkuyorum en azından kendi sancımı evde çekerim suyum gelince giderim o yüzden perşembeye kadar gelmezse sezeryan istiyicem bakalım
Bahartekinsoyy bugün hastahaneye kontrole geldim. 40+4 olduğum için yatışını yapalım dediler. Kendi sancılarım varmış ama ben hissetmiyorum bir de açılmam olmadı o yüzden birazdan fitil yapacaklar. Bekliyorum:(
Yasemit ay nasıl oldun şuan iyi misin sancı ağrıları nasıl merak ettim bende perşembe yatıcam
Bahartekinsoyy merdivenleri sırtınızı duvara dönük yan yan inip çıkın çok etkisi var.
Tam tarif edebildim mi bilmiyorum ama 🥰