Kızlar sancı vs hiçbir şey yok 1 cm açılma var cumaya kadar açılmazsa suni başlatıcaz diyorlar korkuyorum ne yapsam gelir sancım taktik verir misiniz
40+2 doğmuyor 40+5de suni sancıyla başlatıcaklar
Merdiven in çık bol yürüyüş yap
Birde ilişkiye girin eşinizle tetikler
Bahartekinsoyy
Bol hurma ve ananas ye canım.
Sıcak suya otur küvet varsa, yoksa leğene dayanacağın kadar sıcak su doldur otur.
Adaçayının da açılmaya etki ettiğini duydum. Korunmasız ilişki ve merdiven inip çıkmayı da tavsiye ederim
Mrvemr3449 teşekkür ederim
Bahartekinsoyy
Yine de açılma olmazsa korkma suni sancıdan. O kadar da kötü bi şey değil gözünde büyütme. Yine de inşallah kendi sancınla doğurursın❤️
_biranneadayi sancım olur mu bunları yapsam gerçekten çok yıprandım çok ağrım var ama açılma ve sancı yok
_biranneadayi teşekkür ederim 🥹🥹
Bahartekinsoyy
Olur olur özellikle sıcak suyu dene🥰
Bahartekinsoyy
Eğer çekinmezsen (ben çekinmiştim🫢) eşinden perine masajı yapmasını iste. Eğer dokunmak istemezse lateks eldivenle denesin. Onun da muazzam etkisi olduğunu biliyorum çünkü benim doğumumda da ebe yapmıştı bana çok iyi gelmişti
_biranneadayi o ne masajı oluyor 😂
Bahartekinsoyy
Çok afedersin🫢
Parmaklarla vajinanın içine masaj yapılıyor (mast gibi)
Kendin de yapabilirsin ama o kadar etkili olmuyor eşinden rica edersen yaparsa iyi geliyor ebeler de yapıyor bunu çünkü. Rahmin yumuşamasını sağlayıp sancıyı tetikliyor
_biranneadayi ilişki gibi etkisi var o zaman ben bu ilişki muhabbetini duymuştum bilmiyorum denk mi geldi ilişkiden sonra sancım oldu ertesi sabah gittiğimde 1 cm açılma vardı tekrar da denemedik ama bilmiyorum ondan mı oldu
Bahartekinsoyy suyun gelmeden gıtme canım evde bekle merdiven in cık yerlerı evde sürekli hareket halınde ol
Bahartekinsoyy valla bende hiç bişey işe yaramadı 41+1 de sunniyle doğurdum Öyle korkulucak bir şey değil bazı hanımlar burda çok abartıyor suni sancı ekstra bir sancı vermiyor sadece olması gereken sancıyı başlatıyor doğumu hızlandırıyor Bi avazda doğurursun inşallah Allah yardımcın olsun 😘
Bahartekinsoyy kadere bak bana da aynısını dediler
Bahartekinsoyy ellerinizle yerleri silin bana o çok iyi gelmişti😂😂
Yasemit naptın peki bende hala sancı vs yok suni almaktansa sezeryan isteyeceğim sanırım o kadar gücüm yok gerçekten çok yıprandım
Basakcim sürekli squat ördek yürüyüşü sıcak suya oturma cinsel ilişki hepsini denedim tık yok valla artık perşembe muayenede sezeryan istiyicem o zamana kadar da gelmezse artık çok yıprandım çünkü