Hamileee Elifsu15 24 yada 25 haftalarda hıssedılıto normalde ben öyle hıssettım sonrası zaten gelıyo 🥹🤲
07-humeyra Esma006 13. Haftada hisseden tek ben degilmisim 3.gebeligim bende o zaman basladi tabiki duzensiz oluyor 19 dayiz hemen hemen hergun oluyor ama bazi bilmeyenler bunu mumkum degil deyip bilmislik yapiyorlar
Esma006 07-humeyra ilk gebeliğim ama 19.haftada hergun hissetmiyorum 🥹 sizin 3.gebelik ise çok normal ❤️
07-humeyra Esma006 ben gunde en az 2 kere hissediyorum gun gectikce daha belirgin ErsBegAs o yer degistirince oluyor genelde bir yerde toplaninca
2Princess1Mom Elifsu15 İlk gebelikte 19. Haftada hissettim bu 2. Gebeliğim 16. Haftadan itibaren minik mink hissetmeye başladım şuan 19+2 haftalığım çok rahat hissediyorum.
ErsBegAs 2Princess1Mom his nasıl? Soruyorum cevap veren yok 2 gündür sağ tarafımda sızı gibi bir baskı oluyor ara sıra bu bebiş olabilir mi?
ikincibezelyeayak Elifsu15 Oğlumu 15 te hissettim . Karın yağ oranınız kilonuz bebeğinizin hareketli olup olmaması etkıler . Kız erkek farkıda oluyor . Bazı sakin kızlar daha geç hissettiriyor . Kız mı ?
2Princess1Mom ErsBegAs Olabilir canım. Ben de de ilk bir baskı, doluluk hissi oldu sonra kelebek çırpıntısı gibi pır pır diye hissettim.
Edos_32 ErsBegAs ilk başlarda bi anda sancı girerdi bıçak saplanır gibi doktorum çocuğum hareketi aslında ama sen daha anlamazsın demişti ileriki zamanlarda kıpır kıpır bişey gıdıklama gibi
zeynepgunes13 Elifsu15 normall bende net sekilde 19-20 de hisseettim az daha sabır sonrasında durmuyorlar içerde 🤣❤️
LadyX Elifsu15 yaaa ben de merak ediyorum neye göre değişiyor acaba 🤭 çünkü illa ki bilimsel bir açıklaması vardır.
LadyX ErsBegAs canımcımm hiç sorma kum döküyormuşum ben neler yaşadım 🥲 bol bol su iç. Ben ihmal ediyordum. İlaç kullandım, kontrole gideceğim tekrardan
ufsu SeldaKorkmaz ErsBegAs benimde birkaç gündür sağ tarafımda değişik bir sızı var, otururken uzanırken her vaziyette hissediyorum, ağrı gibi değil ama kendini yoğun hissettiren bir sızı, her şey yolundadır değil mi? 16. haftamdayım
Asilzedemom Elifsu15 canım ilk gebeliğim 20 lerde hissettim doktor da dedi ilk gebelik 20 den sonra hissedilir diye ikinci erken hissedilir demişti evet gerçekten öyle böyle kelebek kipirdamasi gibi olan şeyi 15 de hissettim ikincide