GirlandBoy_Mom Elifsu15 2 . Gebeliğim 15.haftada seyirme gibi hissetmeye başladım 20 . Haftamdayım artık tam anlamıyla hissediyorum
Cansu_Demirtas Elifsu15 17.haftada tık tık hissediyordum şuan 30.hafta baya baya hissediyorum 😂çok güzel bir duygy bu ya içerde ufacık biri var🦁🤍🙏🏾
Elif_su4 İlk gebeliğim 17+2 yiz ,bugün ilk defa küçük bir kıpırtı hissettim gibi oldu ,ama bebek mi emin olamadim
busradere0 Elifsu15 benim 2 gebelik tam 18 haftaliken hisettim şuan 21 haftaligim kıpır kıpır bazı hareketleri beli oluyor bile
Victorias Ben zayıf bi insanım ve acı eşiğim düşüktür sanırım ondan 16’da hissettim. Ama sanırım 20’ler normal olan. Tekme attıkça ya da kıpırdadıkça canım yanıyor mesela ama millet çok seviyor o duyguyu 😂
yagmurcoskun Victorias ben de 25. Haftaya giriyorum bu gece hareketler hissettiğimde nefesim kesiliyor sanki
Dmt90 İlk gebeliğimde 20 haftalıktı hissettiğimde şimdi yeniden hamileyim 13. Haftalıkken hissetmeye başladım🥰
viyantnr Hareket leri nasiil tarif edin nasıl ayırt edebilirim 17 haftalık benim karnimda ara ara birşey hissediyorum bağırsak mi o mu bilmiyorum işte tam olarak hangi tarafta lütfen biraz beni aydınlatın
2-bebegisteyenanne Elifsu15 ilk gebeliğim de 16. Hafta da hissettim (zayıf) olmak da erken hissettiriyor bakalım 2. Yi ne zaman hissedecem sabırsızlıkla bekliyorum 😊
ErsBegAs Edos_32 nasıl bir his acaba? Böyle sağ tarafımda sızı ve baskı gibi garip bir his var açıklayamadığım bebek mi bilemiyorum
Edos_32 ErsBegAs ilk başlarda bi anda sancı girerdi bıçak saplanır gibi doktorum çocuğum hareketi aslında ama sen daha anlamazsın demişti ileriki zamanlarda kıpır kıpır bişey gıdıklama gibi
Queenhera İlk gebeliğim 17-18. Gibi minik minik sanki böyle bir balık kıpırdıyormuş gibi hissetmeye başlamıştım. Bağırsak hareketleri ile ayırt edemiyordum. Ama aslen sanki 20-21 gibi hissetmeye başladım. Şu an 26+3üz. Epey anlaşılır şekilde hissediliyor. Dıştan videoya bile çekebiliyorum. Her hafta daha da güçlenerek artıyor hatta arada canım yanmaya başladı bazı tekmelerde.