Giqu Busra1997- ayy 19dayım hala tık yok ya da ben anlamıyorum😂 çok heyecanlıyım, bekliyorum öyle hissetmek için
mavi407 şuan 21+2 cok net hissediyorum, 18den beri hissetmişim o zaman adını koyamamıştım hissettiğimin, gaz gibi bişeydi 🙃 ilk gebeliğim bu arada
1kopek1bebek Elifsu15 20 de gazla farkını anladım 21+3 üm şuan 3. Gün bugün 3 gündür gümbür gümbür resmen dışardan bile gördüm bi kere şok oldum ilk gebeliğim kız.
beguumnum Elifsu15 normal bende 18 haftalık ve hissetmedim doktor ilk gebelik olduğundan 20 sonrası hissedersin dedi
2Princess1Mom ErsBegAs Olabilir canım. Ben de de ilk bir baskı, doluluk hissi oldu sonra kelebek çırpıntısı gibi pır pır diye hissettim.
EsmanurTorun Bende 17 haftalığım ilk gebeliğim ara ara bağırsaklarım mı yoksa bebek mi olduğunu anlamadığım hareketler hissediyorum (ağrısız)😅 ve özelikle akşamları daha çok şişiyor göbeğim bazen sağ ve ya sol tek tarafa toplanıyor sertliğinden hissediyorum bu bi bebek hareketimi mi bilmiyorum maalesef😂
EsmanurTorun ErsBegAs yok canım sızı hissetmiyorum ara ara kasıklarıma ani bi sancı vuruyor 1-2 saniyelik ama bebek hareketiyle alakası yok bence
Esra11_10 Elifsu15 ilk gebeliğim 19 haftalık olduk 2 gün önce hissetmeye başladım ama hafif kıpırtı şeklinde ♥️
LadyX ErsBegAs canımcımm hiç sorma kum döküyormuşum ben neler yaşadım 🥲 bol bol su iç. Ben ihmal ediyordum. İlaç kullandım, kontrole gideceğim tekrardan
Egegayk Ayyy tamda kafamdaki soru işaretini gidermek için burası tesadüf oldu Güzel annişler ilk gebeliğim 17 haftalık karnımda 1 haftaya yakındır böyle kıpırtı gibi bişey hissediyorum damar atması gibi ya da kalp atışı gibi bi kıpırtı bebek hareketi omma olasılığı % kaç
07-humeyra Esma006 ben gunde en az 2 kere hissediyorum gun gectikce daha belirgin ErsBegAs o yer degistirince oluyor genelde bir yerde toplaninca
ufsu SeldaKorkmaz ErsBegAs benimde birkaç gündür sağ tarafımda değişik bir sızı var, otururken uzanırken her vaziyette hissediyorum, ağrı gibi değil ama kendini yoğun hissettiren bir sızı, her şey yolundadır değil mi? 16. haftamdayım