gozde91 Sans_seninle anladım benim daha geç olacak sanırım yumurtlama. Baya silik çıkıyor şuan hala çünkü
gozde91 Sans_seninle  Daha var sanırım benim baya ya da bianda pik olabilir. Bende anlayamadım 🙈
Gmzle Dilaraclkalav benim adetim bugün bitti test yapmıyorum stres yapıyorum 🙁 nasıl olcak bilmiyorum
Dilaraclkalav Gmzle bende de stres yapıyor açıkçası 🥲 geçen ay yumurtlama gördüğüm için bi tık istekli yapıyorum şuan ama
Dilaraclkalav sutlukahve_ yumurtlama masajı çok duydum ama hiç araştırmadım canım ilk kez mi deniyorsun yoksa daha önce deneyip fayda sağladığını düşünüyor musun
Dilaraclkalav gozde91 benim de öyle. Geçen ay 18.gün yumurtlama olmuştu bu ay da o şekilde bekliyorum canım benimkini hesap yapınca pazar günü gösteriyor uygulama da
gozde91 Dilaraclkalav ben düşükten sonra geçen ay hiç yumurtlama göremedim 🤦♀️ bu ayda böyle olur diye stres de oldum biraz. Testler biyandan iyi biyandan da stres yaratıyor sanki
Rusapolat Dilaraclkalav Bat 16 Mart bugün başladım. Çatlama var mı acaba? İlk defa deniyorum o yüzden bilmiyorum pek böyle şeyleri
Girlinthesun Dilaraclkalav benim de aynı böyle canım bakalım bekliyorum ben de 22sinde yapmaya başladım
Sans_seninle gozde91 evden dışarı çıkmıyorum saatinde düzenli yapayım diye veya gittiğim yerde kalırsam diye evden çıkmıyorum