Sans_seninle gozde91 evden dışarı çıkmıyorum saatinde düzenli yapayım diye veya gittiğim yerde kalırsam diye evden çıkmıyorum
sutlukahve_ Rusapolat ikisi de aynı koyulukta olacak o zaman yunurtlama tekrar siliklesince de çatlama o günleri değerlendirmen gerekli
Sans_seninle gozde91 aynen daha iyi ben yarın bir yere gidicem akşama kadar gelmeyeceğim yanıma alıcam kabımı filan da alıyorum orada yaparım hahaha
gozde91 Sans_seninle benim hala silik canım pik olmadı yeni gördüm mesajını. Bianda mı pik oldu senin benimki hala baya silik gidiyor
Sans_seninle gozde91 Kuzum ya ben regl bitti yapmaya başladım gözle görülür siliniklerle devam ettim 8 günde Pik oldu erken oldu benim birde hergün hergün daha koyu daha koyu gidiyordu biran da çok koyu oldu buğünde yaptım biraz silinmiş demekki çatladı dedim
gozde91 Sans_seninle sevindim canım 2 hafta sonra hayırlı haberleri alırsın inşallah 🙏☺️ Ben bugün de dışarda olacağım yanıma alıyorum testi 😅
Sans_seninle gozde91 amin amin inşallah hepimiz alırız ben dışarı çıkamıyordum haha yarın da ben çıkıcam
Sans_seninle gozde91 canım stres yapmayın plan yapmayın diyorlar vallaha bilemedim gitti olur ama düzenli saattinde yap birde 2 saat sıvı alma doğru sonuçlar alırsın inşalalh
gozde91 Sans_seninle evet stres çok etkiliyor ama insan ister istemez düşünüyor da. 5 gibi yapacağım testi