Dilaraclkalav Hanımlar merhaba sat 13 Şubat & bat 16 Mart. Ovülasyon takibi yapıyor musunuz yapıyorsanız beraber takip edelim yumurtlama, çatlama için neler yapabiliriz bunları konuşalım fikir alışverişi olsun
sutlukahve_ Dilaraclkalav bende sat 15 Şubat canım ovulasyon testi de yapıyorum birlikte ilerleyebiliriz
Gmzle Dilaraclkalav benim adetim bugün bitti test yapmıyorum stres yapıyorum 🙁 nasıl olcak bilmiyorum
Rusapolat Dilaraclkalav Bat 16 Mart bugün başladım. Çatlama var mı acaba? İlk defa deniyorum o yüzden bilmiyorum pek böyle şeyleri
Dilaraclkalav sutlukahve_ olur canım ben atayım bak benimkileri hâlâ çok silik. Reglim 18inde bitti 19unda yapmaya başladım
sutlukahve_ Dilaraclkalav bunlar da benimkiler bugün henüz yapamadım akşam yapcam 21 inde başladım ben
Girlinthesun Dilaraclkalav benim de aynı böyle canım bakalım bekliyorum ben de 22sinde yapmaya başladım
sutlukahve_ Dilaraclkalav premom canım yukle bakalım inşallah yumurtlama görürüz bugün doktor bana tembellik var dedi ama 🥹
Dilaraclkalav sutlukahve_ yükleyeyim canım teşekkür ederim ❤️ bende de son gittiğim doktor sağ tarafta hafif tembellik olduğunu söyledi canım inşallah görürüz 🥹 ben geçen ay gördüm de değerlendirdik ama olmadı 🥲
gozde91 Sans_seninle idrarınızı ne kadar bekletip test yapıyorsunuz. Benim sat 15 ama baya silik çıkıyor
sutlukahve_ Dilaraclkalav bakalım canım iletişimde olalım inşallah görürüz ben yumurtlama masajı da deniyorum faydası olur mu bilmiyorum ama
Sans_seninle Dilaraclkalav ayy inşallah ya buğünde yaptım ama Pik değil sanırsam paylaştım bir bakarmısınınnn
Dilaraclkalav sutlukahve_ yumurtlama masajı çok duydum ama hiç araştırmadım canım ilk kez mi deniyorsun yoksa daha önce deneyip fayda sağladığını düşünüyor musun
Dilaraclkalav gozde91 benim de öyle. Geçen ay 18.gün yumurtlama olmuştu bu ay da o şekilde bekliyorum canım benimkini hesap yapınca pazar günü gösteriyor uygulama da
Sans_seninle gozde91 15.00 da gidiyorum idrarımı yapmaya çalışıyorum anında testi yapıp 10 dakika bekleyip fotoğrafını çekip öyle telefonumda tutuyorum
gozde91 Sans_seninle anladım benim daha geç olacak sanırım yumurtlama. Baya silik çıkıyor şuan hala çünkü