mrv_mrve annesio bende 38+5im şu an 4-5 gündür günde 7 şer hurma tüketiyorum bugün ananas yemeye başlıcam inşaAllah evi derleyip toplamaktan pilates hareketlerimi yapamaz oldum akşamları otururken top üzerindeki egzersizleri yapıyorum biraz işte ama bende bu ara çok halsizlik var iştahım azaldı hep yatıp uyumak istiyorum ya nasıl enerji kazanabilirim acaba fikri olan var mı 😥
mrv_mrve duygu2811 yürüyüş etkili mi ya o kadar kışa denk gelince ben çok yürüyemedim evde egzersiz yapmaya çalıştım genelde ablamda çok yürürdü ama sezeryan oldu sancısı olmamıştı hiç belki sezeryan sonrası toparlanmasına iyi gelmiştir bilemiyorum
Ayse-hambal mrv_mrve tüm doktorlar boş yürüyüş diyor bana 20. Haftadan bu yana günde 1-2 saat yürü diyorlar ama malum hava soğuk yine de hareketli olmaya çalışıyorum
Zgmrtk Eliffyamann Ay aynı ben bende 35+5 im belim kopma aşamasında her gun AA bugun Dogurucam diyorum 😂😂
mervemom24 annesio 36+2 yim bugün ben 37 den sonra başlamayı düşünüyorum rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah perina masajına başlıycam bu gün onun dışında yürüyüş yapıyorum çaylar ananas vs 37 den itirbaren başlıycam merdiven inip çıkmak squart bunlar da çok iyi geliyo
wherearetheavocados annesio merhaba sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah🌸 bitki çayları gebelikte ve emzirme dönemlerinde önerilmiyor tabi ki yine de sizin tercihiniz Bol bol spor yapabilirsiniz yürüyüş squat çömelme pilates vs
annesio wherearetheavocados evet bitki çayı önerilmiyor ama 36’dan sonra doğumu başlatma açısından öneren doktorlar var öncesinde tehlikeli tabii çok erkenden olmasını istemeyiz 😇
GirlandBoy_Mom annesio hurma yemiştim bol yürüyüş hareket yapardım özellikle ördek yürüyüşü açılmayı sağlıyor merdiven indim çıktım son günümde yani sancım varken bile bunları yaptım sıcak suya oturdum ve öyle gittim sancımın çoğunu evde çektim 5 saatte doğum yaptım
annesio GirlandBoy_Mom sıcak suya ilk kızımda bende oturmuştum ama bunda vajinal varisim var ve sıcak iyi gelmiyor iyide şişer diye korkarım onu deneyemicem maalesef 🤷🏼♀️
Aysgullllll annesio bende 33+5 anladığım kadarıyla normal doğum düşünüyorsun bende öyle düşünüyorum aynı sayılır zamanlarımız bakalım hangimiz erken doğurcak
EmelDoga annesio perine masajı bi tek bana mı garip geliyor 🤔 yapamam, yapmayı da düşünmüyorum. Zaten eğilemiyosun uzanamıyosun. Nasıl olcak o?
GulsenUlu EmelDoga ben de hindistancevizi yagiyla yapiyorum, her gun bir oncekinden daha cok esniyor, ise yariyor bence. Egitim videolari var youtubeda, oradan izleyebilirsiniz veya esiniz yapabilir. Ben kendim comelerek yapabiliyorum.
zerdali__ Sıcak duş +bol squat+evi anam babam usulü kova bez ile silmek bunu yaparken bacaklarını çok iyi aaciyorsun el kol derken güzel acilma oluyor
Yenianne1991 Nurellaaaaaaa1212 yani dar benim zaten vajinam hamilelik süresi boyunca da denemedim. Denediğim de sanki ilk defa yapıyormuş gibi oldum.
Nurellaaaaaaa1212 Yenianne1991 kuşum cok seni sıkıntıya sokmayacaksa dene bence. Doktorum söylediğinde daha neler dedşm valla 1 saatte etki etti yani
Yenianne1991 Nurellaaaaaaa1212 neler dedi doktor 😂 olmuyor zorlayamıyorum dediğim gibi yani ilk defa oluyor gibi