mucizemom8 Canoski_1 canım tansiyonunuza baktirdiniz mi Allah korusun tansiyonu yüksekliği olabilir benim de olmuştu tansiyon yüksekliği çıktı
Canoski_1 mucizemom8 zaten gebelik öncesi hipertansiyon hastasıyım ama öyle şu aralar tansiyonum çıkmıyor normal ama bilemedim
Eliferimm Canoski_1 Sanırım hormonlardan kaynaklı bir durum ben de muzdaribim burnum aşırı kuruyor ve kanıyor peteklerde suluk olmasına ve sprey sıkmama rağmen zor nefes alıyorum 🙁 İlk hamileliğimde de aynı sırunu yaşamıştım şimdi de yaşiyorum doğum sonrası geçer diye düşünüyorum
2cocuk2kopek Canoski_1 12 haftalığım bende de geliyor kan basıncı hamilelikte fazla olduğundan mış canım
handee3535 Canoski_1 Sinizütle alakalı olduğuna eminim. Benim hep öyle çünkü. Havalarda soğuk çok normal. Kbb bakalım ne diyecek size ☺️💕
Dmt58 Canoski_1 ilk hamileliğimde de oluyordu bundada oluyor. Sürekli burnum tıkanıyor. Sümkürünce kanlı geliyor . İlk gebeliğim de hastaneye gitmiştim normal bir durum yapacak bişey dediler . Çok fazla basınçlı sümkürme kılcal damarlar çatlar demişti doktor . Sprey filan vermedi hamileyim diye .
drycnrll Şu an 28 haftalığız 15-20 arası sürekli kanıyordu benim de, kuruluktan normal olduğunu düşündüm hep. Bahsettiğiniz gibi oluyordu temizlemek için sümkürürken kanıyordu, tansiyon yüksekliği falan hiç yaşamadım bu arada.
Canoski_1 drycnrll bende zannetmiyorum tansiyondan olacağını çünkü benimde kanatacak kadar aşırı da yükselmiyor ama kbb gidicem yarın ne diyecek bakalım 🤔
[silindi] Canoski_1 hamilelikte bu tarz burun kanamaların normal olduğunu okuyorum ki ben de yaşıyorum zaten, artan kan basıncı ve östrojen hormonunun artmasıyla burun mukozasında şişme oluyormuş, oluk oluk kan gelmedikçe sıkıntı yaratacak bir durum değildir diye düşünüyorum
[silindi] Canoski_1 o zaman canınızı sıkıp stres yapmayın hiç, doğalgazla ısınıyorsanız peteklerde çok kurutuyor. Tansiyonunuzda da sıkıntı yoksa zaten içinizi ferah tutun
Elif5361 Canoski_1 bundan 1 ay önce tam 15 gün hasta oldum ve ağır salgın geçirdim bide haftam da büyüktü 32 felandım hergün her saat burnumu temizliyordum tuzlu su ile bendende belli süre genizden bildiğiniz kan geldi afedersiniz balgamda hep kan görüyordum ama iyileştikçe geçti elhamdulillah tabiki doktora gözükün içiniz rahat etsin ister istemez hamilelikte hassas oluyoruz damarlarımız inceliyor kanama yapabiliyor
De25 Canoski_1 benimde oluyor daha yeni sildim ve bu hamilelikte normalmiş kan basıncının kuvvetinden damarlar inceliyormus Bu yüzden beb 31 haftalığındayim
Canoski_1 De25 hormonlar ve kılcal damarlar büyük ihtimalle inceliyor herkes öyle diyor ama işte içiniz rahat etsin sonradan birşey çıkacağına 🙏🥹