zynpknt Canoski_1 mukus kanlı olarak geliyorsa tahrişten vs dir ama temizledikten sonra kanamaya başlayıp kan akıyorsa riskli olabilir ☺️ yinede bir doktora görünün
Zehrasan Canoski_1 bende 14+4 deyim hamileliğimin başından beri burnum kanıyor durup dururken normalmiş ama azalma olmadı
Merve034 Canoski_1 gayet normal benimde aynı oluyordu. Vücudumuzdaki kan hacmi artıyor bu yüzden. Mesela benimde artı olarak dişlerim kanıyordu☺
Sahraer34 Canoski_1 bende de geliyor hamilelikte normalmiş kan gelmesi eger kan durmadan gelirse doktora görünün normal az geliyorsa normal benim az az geliyo bazen direk burnum kanıyor ama hamilelikte normal
Canoski_1 Sahraer34 benim sadece sümkürdükçe geliyor normalde bir kan vs yok galiba petekler kuruluk yapıyor tahriş felan da oluyor 🤷♀️
incii_mom Canoski_1 gayet normal korkmayın bende de var kalorifer kuruluk yapiyor bir de kan akisi artıyor
zynpknt Canoski_1 o zaman tahriş vs olabilir gebelikte damarlar falan da değişiyo ya arada benimde oluyo ama normaldir diye düşünüyorum
handee3535 Canoski_1 Bu bende hep var. Toza alerjim olduğu için Sinizüt oluyor. Bu gibi durumlar Sinizüt olduğunuzla alakalı. Endişe edilecek birşey yok.
handee3535 Canoski_1 Sinizütle alakalı olduğuna eminim. Benim hep öyle çünkü. Havalarda soğuk çok normal. Kbb bakalım ne diyecek size ☺️💕