Sngl_1214 Canoski_1 Aynı sorun bende de var bayadır hatta ama ben normal die düşünüyorum bende 28+5 deyim şuan bı endiselenir gibi oldum🫣
Canoski_1 Sngl_1214 en azından bir gösterin sizde önlem amaçlı bende öyle yapacağım nasipse bugün randevum var
Alavya Canoski_1 ben hamileliğimin 12. Haftasında başladı 24. Haftandayım her gün burnum kuruyor, doluyor ya kabuk gibi da ya dediğin gibi silerken kan geliyor. Bunun kan basıncından dolayı normal olduğunu okumuştum o yüzden hiç önemsemedim
Canoski_1 Alavya işte devam etmesi rahatsız etti beni içim rahatlasın diye doktora gideceğim bugün bakalım artık 🙏
Bebisiminannesii Canoski_1 bendede oldu bu hafta iki kez böyle, sürekli devam eden bisey degilse onemli değildir bence ama devam ederse doktora gorunun
Canoski_1 Bebisiminannesii doktora gideceğim bugün temizledikçe sürekli geliyor iyice kuruduğunda da uyutmuyor ağzım açık uyuyorum resmen onda da boğazım kuruyor 🥹
[silindi] Canoski_1 o zaman canınızı sıkıp stres yapmayın hiç, doğalgazla ısınıyorsanız peteklerde çok kurutuyor. Tansiyonunuzda da sıkıntı yoksa zaten içinizi ferah tutun
Canoski_1 [silindi] tansiyon hastasıyım normalinde gebelik öncesi biraz o ürküttü aslında , o yüzden bugün kbb randevum var gideceğim bi bakalım
Yesim1 Canoski_1 bende de sürekli oluyordu doktora gittim burun kuruluğundan olduğunu söyledi arada bir tekrar yaşıyorum sıkıntı yok dediği için artık dert etmiyorum
Mervecimmm Canoski_1 hamilelikte damarlar genişlediği için burun kanaması görülebilir. Baya şakır şakır kanama bile olabilir ki ben de olmuştu. 36. Haftadayım hala sümkürünce kan gelir. Bu ortamın kuruluğundan da kaynaklanabilir ama dediğim gibi damar genişlemesi de büyük etken.
Canoski_1 Mervecimmm anladım hamilelikte ya herşey hassaslaşıyor yada sürdüğü yerde kalıyor bakalım 😂
Canoski_1 De25 hormonlar ve kılcal damarlar büyük ihtimalle inceliyor herkes öyle diyor ama işte içiniz rahat etsin sonradan birşey çıkacağına 🙏🥹
Sngl_1214 Canoski_1 Canım sen bugün gittiğimde tekrardan bize de yaz olur mu bizim kontrole daha var çünkü ciddi birşey derse felan randevuyu öne çekerim bende😑😑🥴
Berrakk39999 Canoski_1 benim hamileliğimi öğrendiğimden beri öyle her sabah kan görüyorum neredeyse çok üstünde durmadım hormonlardandır diye doktorunuz önemli bi şey söylerse bizi de bilgilendirir misiniz☺️