staRmama Ozlemmm3535 anladım kuzum benim de değerlerim normaldi ama doktorum yumurta kalitesi artsın demişti. Umarım en kısa sürede olur 💕
Arzu_tasan Kızlar benım de bat 27 di Ocak ayında düşük yaşadım ümidim yoktu gebelik düşünmüyordum 4. Günüm hala olmadım süpriz oldu gecikme test yapmaya da korkuyorum 🥺
staRmama Ceriko etkafa pandamini _Feslegennn__34 AnneeeG1 Ecemyurdakul _Nazendeem Gulceefe-00 Kızlar son durum ne? Gebelik var mı yoksa adet oldunuz mu? Benim hala gelen giden yok hiç adet belirtisi de yok 🥹
Ceriko staRmama canım ben regli günümde 110 la öğrendim ama bugun değer hiç artmamış sanırım 2.kez kimyasal oldu🥲
staRmama Arzu_tasan haber ver bende mi yapsam ki test alıp 😂 hiç ümidim de yok ama olursa gerçekten mucize olur
Arzu_tasan staRmama tabi haber verırım kız ben düşük yaşadım ya istemıyordum bu ay hiç düşünmüyordum ağrım olunca dedım regl olcam bi bakarım 5 gün gecikti ben şok 😂
Arzu_tasan staRmama ben iki kere üst üste düşük yaşadım oda ağır geldı bana o yüzden bu ay düşünmüyordum beklemıyordum
_Feslegennn__34 staRmama prodoctor güvenilir bi test yıllardır kullanırım cıkmaz silikte olsa varsa kesın vardir Buda siliktı