AnneeeG1 staRmama ben test yaptım silik vardı kan verdim negatif çıktı bat 27. Vs 2 martı olmadım ağrı falan da yok bekliyorum 😂
staRmama AnneeeG1 bende gece karnın ağrıyordu kesin oldum diye kalktım yok ama olacak gibiyim birde midem yanıyor hadi bakalım büyük ihtimalle sabah buraya oldum yazacağım 😂
Endoplazmikredikulum staRmama bat 28 di negatif reglimin 5. Günü bugün yarın soğan suyuna başlıyacağim 😊
staRmama Endoplazmikredikulum o işe yarıyor mu ki acaba ya bilemedim değerlerine baktırdın mı kuzum soğanın tabii faydası vardır ama önce değerlerine baktır folik asit başla bence 💕
Endoplazmikredikulum staRmama benim ilk çocuğum değil 2. Çocuk olduğu için çok acele etmiyorum soğan suyunuda içim şöyle bir temizlensin diye içmek istiyorum ya adet olsamda sanki icim temizlenmiyor gibi 2 3 gün sürüyor hep
Arzu_tasan staRmama benım de bat 25 normal de ama iki gun gecikme normal diye uygulamada da 27 bat 5. Günüm ne gelen ne giden var sabah mide bulantısı ve ara ara kasık ağrım var not geçen ay düşük yaptım
Arzu_tasan staRmama istiyorum test yapmak da ne bileyim gönlüm de korkuyor negatif görmekten ama ilk defa böyle gecıkme yaşadım digerlerınde lekelenme yaşadım da ogrendım
Arzu_tasan staRmama ben hastanedeyim başka bi nedenden dolayı kadın doğum dolu acilden de kan almıyorlar nasıl yapcam bilmiyorum