minaa_2356 staRmama etkafa 2 hastane değiştirdim ilk gittiğim hastane çok doluydu beklemek istemedim şimdi başka hastaneye geldim sıra bekliyorum
minaa_2356 etkafa staRmama Beta hCG 2 çıktı negatif nasil testte çıktı acaba uygulama 5 mart gösteriyor adet tarihini daha çok mu erken bu kadar mide bulantısı kusma normal mi zehirlenmedim de anlamadım bişey
minaa_2356 etkafa markası VULA sürekli kullandığım testti hiç yanıltmamıştı kanda yoksa idrarda da yok demektir yalancı pozitif çıkmış testte
minaa_2356 staRmama teste güvenmedim zaten en iyisi kan vermek dedim verdim çıkmadı daha regl tarihim 5 mart bakalım bu mide bulantısı kusmanin sebebi neymiş bi kaç gün daha bekliyim.
Ozlemmm3535 staRmama ayy aldım 2 kaset 1 erken predictor aldım ama yarın sabah ilk idrarla mı yapsam varsa cıkar mı ki bugün 13. Gün 🥹
Ozlemmm3535 staRmama erken test negatif kaset testde hayalet çizgi çıktı bilemedim canım pazartesi tekrarlayacağım 🥹
Ozlemmm3535 staRmama benimde yarın olmam lazım canım ama sanırım bu ayda olmadı vücudum benimle oyun oynuyor 🤷🏼♀️
staRmama Ozlemmm3535 ben bu ay bıraktım korunmayı. Folik asit falan kullanıyor musun canım yasa kan değerlerine baktırdın mı
Ecemyurdakul Ozlemmm3535 ay benim de bugün yani pazar günü olmam gerek ama hala yapmadım pazartesi sabah yapacağım 🥹
staRmama Ozlemmm3535 çokk soru sordum ama 😅 inositol kullanıyor musun peki çünkü bende ilk bebeğimde 8 ay falan korunmamıştık olmamıştı bir takviye kullandım proxyfemin diye o şekilde oldu içinde inositol vitaminler ve folik asit vardı
Ozlemmm3535 Ecemyurdakul ben de salı gününe kadar regl olmasam tekrarlayacağım Hayırlı Haberler alalım inşallah 🙏🏼🫶🏼
Ozlemmm3535 staRmama yok canım doktorum herhangi bir takviye kullanmamı istemiyor çünkü değerlerim normal 💖
staRmama Ozlemmm3535 anladım kuzum benim de değerlerim normaldi ama doktorum yumurta kalitesi artsın demişti. Umarım en kısa sürede olur 💕