Tutaste_ Deleted33000 maalesef oylr oluyo yaaaa valla bşz daha dort aylıgız naısl olxaz merak ediyorum geleceğimi gördüm orda ahshhs
Deleted33000 Tutaste_ çok ta takma canım stres yapma kendine daha hamileyken bı şekilde geçiyor hepsi bı bakıyorsun büyüyorlar ama annelik zor zanaat 😂😂😂
Yogurtlupilav Tutaste_ gerçekten de çoğu yaşanıyor yalan yok 😂 “çok gülerse katılır çok gıdıklama” dediğimi “bebek nerde , aaa mememdeymiş” anını yaşadığımo çok net hatırlıyorum 😂 3 yaş analığı daha iyi bence orası biraz abartı olmuş gözünüz korkmasın 😂
Tutaste_ Deleted33000 aynen yaa bğyğsğn dşyoruz ben simdş kücüklüğünğ özlüyorum ilk hastanede meme emerken o agzını izlemeyi özlüyorum 😀
Aylaa123 Tutaste_ normalde akşam isten gelince bebeği ona devrediyorum ama cidden 10 dkkda bir cocuğu kucağıma getirirp tuvalete gitcem diyip yarım saat meydanda yok hahaha😂😂
ezooezz Tutaste_ bilim milim yok burda orman kanunları geçerli bam bam bam dkdkdkdj ay cidden öyle ama yaaa
Tutaste_ aycinelizsmom o günleri özliycegim aklıma gelmezdi ama özlüyorum yaaa emmesini ve ellerini yüzüne kapatıp uyumasını sadece ama ahahah 😀
aycinelizsmom Tutaste_ ben hamileliğimi de özledim şimdiden 🤣🤣 çok şükür verene vallahi ya ne güzel bir şeymiş….
aycinelizsmom Tutaste_ kız konudan bağımsız profil fotonun arkasındaki ağaçlı fotoyu nasıl koydun, profil foton zaten efsane. benim kız büyüsün ben de kendi kaskımla çekicrm öyle bi foto 😍