aycinelizsmom Tutaste_ ben hamileliğimi de özledim şimdiden 🤣🤣 çok şükür verene vallahi ya ne güzel bir şeymiş….
aycinelizsmom Tutaste_ kız konudan bağımsız profil fotonun arkasındaki ağaçlı fotoyu nasıl koydun, profil foton zaten efsane. benim kız büyüsün ben de kendi kaskımla çekicrm öyle bi foto 😍
Tutaste_ Tutaste_ aycinelizsmom galiba bunu İnternet sitesinden koydum Google dan giriş yap profilnden koyabilirsin 😀 motorcumuusnuz sızde ne güzell
Anneoluyorumm00 Tutaste_ 2 buçuk yaşında ve 7 aylık bebeği olan bir anne olarak söylüyorum, gördüğünüz her şey o kadar doğru ki haykırarak güldüm 🤣😂 ilk başta eşime dedim bak bu ortada ki benim sonra ikinciyi yapmaya gidiyorum deyince bana benzediği kesinleşti 😁
DENIZ_55 Tutaste_ bilmiyorum görmedim ama yorumları okudum yıkılıyor bi izleyip geliyorum bakayim nasil bisey sonra yorum yapmaya gelecem tekrar 😊
DENIZ_55 Tutaste_ kız piskolejim alt üst oldu suan doğurmaktan vazgeçmiş olabilirim😂😂😂ben öyle hayal etmiyorum sen dogum yaptin tecrübelelisin nasıl sence oralar🥴 güzel şeylerden bahs3t 1 ay kaldı doğuma 😊
Datlum Ay ben niye sonunda ağladım. Oğlum 10 yaşında 2. ye hamileyim her zerresine bin şükür ya zorlukları var ama o kokuları o bakışlari Allah’ım çok güzel 🌸