Tutaste_ Abartısız hamilelikten buyana yaşanan şeyleri anlatmışlar ne eksik ne fazla şimdş izledimde cok güldüm yaaa kendi sürecimi gördüm bence sizde bulucaksınız içinden bişeyler anfkdldjf izleyin kesinlikle ajdkfkfl
Burcuilker1 Tutaste_ abimde bana atmış izle sen diye ajajaja cidden aynıaleını yaşadım halen o haldeyim o ayrı 😂😂
Sevinc44 Tutaste_ ayy ben izledimmm, gerçekten komikti hahshsjs Su an o pembe düşlerin oldugu hamilelik kısmındayım 😂
Tutaste_ Burcuilker1 ahahahah eksiği var fazlası yok yaaa izleyince çok hosuma gitti burayada soylıyım dedim kızlarda gülsün yaaa 😀😀😀
aycinelizsmom Tutaste_ kızzzz Allah seni napmasın 🤣🤣🤣 Ayçin’i emziriyordum kızı uyandırdım gülerken 🤣🤣🤣🤣
Deleted33000 Tutaste_ ay izledim biri 13 diğeri 10 yaşında olan iki çocuk annesi olarak sesleniyorum hepsi aynı olmuş yaa😂😂😂😂bide şey eksik hasta olduklar zaman insanliktan çıkılıyor 😂😂😂
Tutaste_ Deleted33000 maalesef oylr oluyo yaaaa valla bşz daha dort aylıgız naısl olxaz merak ediyorum geleceğimi gördüm orda ahshhs