sumeyranur33 tosuncuk25 ben daha iki gün önce aldım memnunum bende güzel araba travel olduğu halde ağır değil tek başına rahatlikla katlayabiliyorsunuz
Telasci_90 Burcuuko Merhaba deneme firsatiniz oldu mu sapi ebeveynin boyuna gore kisa kaliyor diyorlar
Yogurtlupilav Sevimaltnn mamas papas occario aldım, önceki çocuğumda da stokke kullanmıştım. Stokke kolay kapanmıyordu, mamas papas kolay kapanıyor.
Telasci_90 Zll21 merhaba boyunuz kac acaba biz denemeden online aldik bir arkadasimiz bize kisa olacagini soyluyor
Telasci_90 Zll21 Anladim esiniz de rahat etti mi esim 190 ve 190 olan baska bir arkadasimizinn esi denemis ve ayagi ondeki metale carpip durmus olmamis bizim de icimiz huzursuz oldu cunku denemeden internetten aldik kenya modelini daha gelmedi
Duygu1717 Sevimaltnn bagi neo 2 aldım Puseti i de dolaptan 2. El avionaut aldık. 2. Çocuğum biraz fazla inceledim bu sefer. Kraft Kenya çok ağır ve hantal asla önermem. Prego axis ile bagi arasında kalmıştım. Bagaja rahat girebilebilen yormayan ve ağırlık kaldırabilen bi ara axis ve bagi. Bütçenize göre :)
CihanEge Sevimaltnn bizzat mağazadan deneyerek almanızı tavsiye ederim. Ben ebebek mağazasından joie marka kabin boy aldım 3 sene önce. Yine olsa aynısını alırım çok memnunum
Bornin2025 Çift yöne tercihi olmayanlar için Chicco goddy x plus aldık biz . Travel diye geçiyor ama değil kabin boy tek elle kapanıyor ve çok hafif. Baya da küçülüyor katlanınca daha kullanmadık yorumlar iyiydi inşallah memnun kalırım
Seyma120 Sevimaltnn kraft Kenya aldık dediğiniz özellikler mevcut kullanmadık daha ama cok memnun kalacak gibiyiz 😊
Seyma120 Telasci_90 bizde kraft Kenya aldık ama mağazadan aldık bizimkisi bize o kadar kısa gelmedi kullanışlı rahat hafif kibar. Bnm eşimde 180 ama