Sevimaltnn Koldan çift yönlü kullanım ,Pusetli ,Travel sistem,süspansiyonları olan, kolay kapanabilir bir bebek arabası arayışındayım önerileriniz nedir hangi ürünleri aldınız🥰
Umudunbahcesi Sevimaltnn ben e bebekten kraft mika model aldım kullanımı çok rahat katlanmasida kolay Allah nasip ederse hazirandan sonra kullanacaz
Asfur dunnobeck bizde aynısını aldık her şeyi çok güzel tek sorunu çok ağır. İade edip etmeme konusunda kararsızım
mellyy dunnobeck arkadaşım kullaniyor çok memnun çok fazla özelliği var ben de bu modeli tercih edeceğim
Telasci_90 tosuncuk25 Kraft kenya online dan aldim suanda iade etmeye calisiyorum esim 190 boyunda ve o boyda bir ebeveyn kullanamaz diyor daha once esiyle magazada denemis bir arkadasim, gidip magazada gormek istiyorz ama evden de cikamiyoruz kardan dolayi :(
sumeyranur33 tosuncuk25 ben daha iki gün önce aldım memnunum bende güzel araba travel olduğu halde ağır değil tek başına rahatlikla katlayabiliyorsunuz
Seyma120 Telasci_90 bizde kraft Kenya aldık ama mağazadan aldık bizimkisi bize o kadar kısa gelmedi kullanışlı rahat hafif kibar. Bnm eşimde 180 ama
yacaco06 Telasci_90 benim eşim de 1.90 boyunda o da aynı şeyi söyledi. Civilde indirim vardı iki hafta önce kranft kenya pr aldık deneyerek ama eşimin sürerken rahat ettiği tek araç kraft napoliydi diğer tüm marka modeller eşime eahatsız geldi. Kraft napoli de inanılmaz hantal ve ağır geldi bize o yüzden kenyada karar kıldık
dunnobeck Asfur Ağır olduğuna dikkat etmemiştim hatta nedense aklımda ağır değilmiş gibi kalmıştı üzüldüm :/ neyse bakalım gelince karar veririz. Teşekkür ederim 🙏🏼
Zeze10 Mamas Papas Strada aldık biz. Henüz kullanmadık ama katlanması kolay , travel sistem olarak bakıldığında kapladığı alan ideal. Sürüşü konforlu , süspansiyonu çok iyi, çift yönlü. Kullanan kişinin boyuna göre sap kısmı ayarlanabiliyor. Ben çok beğendim.
bereninannesi__ Sevimaltnn biz prego concorde alacağız inşallah. Sürüşlerini, fonksiyonlarını ve ağırlıklarını denedik e bebekte en çok hoşumuza giden bu oldu.
Zll21 Sevimaltnn dün bebekçeyizden kraft Kenya aldım daha önce mağazada denemiştik manevraları rahat hafif güzel bir araba bakabilirsiniz şuan indirimde
Telasci_90 Zll21 merhaba boyunuz kac acaba biz denemeden online aldik bir arkadasimiz bize kisa olacagini soyluyor