Sevimaltnn kraft tokyo aldm, bebeği kaldırmadan ve oturma platformunu çıkarmadan 360derece dönmesi hoşuma gitti karar verirken. Diğerleri de dönüyor ama elinizle arabadan çıkarıyorsunuz oturma yerini ve tersine takıyorsunuz. Maxi cosi vs onlara da çok baktm ben alırken ikisi aynı fiyattaydı ama arka kısmında sırtı destekleyen sert bir parça olmadığından ve oturma platformunu kaldırıp takarak çift yönlü yapıldığından almadım. Bagi neo2 ye de bakmıştım ağırlıkları bunla aynı ama içi ve oturma yeri çok dar geldi ve bebek ayak uzatma yeri plastik kısmını beğenmedim. Uzanıp yatarken ileriki zamanlarda bacağa denk gelebilir, diğerinin o kısmı minder devam ediyor. Mağazada gidip görmenizi öneririm. Babymall mağazasında indirimdeydi 15 bine araba ve puset birlikte travel set olarak hala vardı, isterseniz bir inceleyin, her model de var kıyaslayabiliyorsunuz. En uygun orada gördüm her modeli şuana kadar. Kapandığında çok büyük değil, çok ağır da değildi piyasadakilerden hafif aşağı yukarı aynı bu segmenttekilerle. İçinden ayak örtüsü battaniye de çıkıyor setin. Ayrıca uçak kapısına kadar götürüp hostese verince de seyahat edebiliyorsunuz, inerken size geri veriyorlar. Ben sevdim, inşallah güzel günlerde kullanırız🌸