Fey04 Zero93 evet canım senin dediğin gibide olabilir dediler o anda senin kan akışınla ilgilide olabilir dediler bebekle ilgili bi sıkıntı yok dedi doktorda laboratuvarda üstüne basa basa
Fey04 S-nur1 ayy gerçekten miii kuşummm hayırlı olsun 😍 doktor bizimkinide erkeğe benzetmişti bakalım fetalde de erkek mi çıkacak 😍😂
Fey04 S-nur1 kuzu bizden kanı muhtemelen erkem almışlar kanı kan yetersiz gelmiş perşembe tekrar verdik ya perşembe belli olcak yada ertesi hafta 🥲
Marsmelow Kızlar merhabalar. Uzun zamandır buralarda olamadım, sürecim biraz endişeli, zorlu geçti ama çok şükür iyiyiz. Yeni bebek haberlerini okudum çok sevindim @Asill01 Cinsiyet öğrenenler de olmuş maşallah hepsine hayırlı olsun inşallah 💕💕 @S-nur1 @Fey04
Fey04 Marsmelow kuzumm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha böyle korku yaşatmasın inşallah iyisindir şuan❤️
Marsmelow Asill01 arada küçük lekelenmelerim oluyor, moral bozucuydu. Küçük bir kanama alanım da vardı çok şükür geçti. Arada bir yine lekelenme oluyor, gün aşırı iğne progestana devam ediyoruz. Elimiz kalbimizde geçti yani. Çok şükür 🙏🏻