Mayalime Fey04 mide yanması bende arada oluyordu sade olan kefirden içtim iyi geliyordu muhakkak sende dene canım bebeğe de iyi gelir kefir
Fey04 Zero93 yarın 10.gün muhtemelen yarın çıkacak canım doktorum sonuçlarına bakıp ararım seni cinsiyeti yazan bölümde sadece bana gelecek demişti sonuçlar sanada gelecek ama benim aramamı bekle dedi 😂😂
Zero93 Fey04 Benimde bugün 9.gün bekliyorum sonuç. Cinsiyet söylenmemis bazı kişilere okudukça tedirgin oldum inşallah belirtirler
Asill01 Fey04 ewt kuzum beta 95cıktı sabah yenilenecek bakalım gebelik başlamış dedi doktorum cok şükür
Asill01 Fey04 kuzum bgun 169 geldi beta doktor %80nin üstü sağlıklı gebelik dedi bnm içim rahat deil sence normalmi cumartesi son beta bakılacak we kese için haftaya cagırdı
Fey04 Zero93 benden bugün tekrar kan istediler plesanta kanı yetersiz olduğu için diye şimdi vermeye gidicem ordanda doktorumla görüşücem nedir bu diye
Zero93 Fey04 erken haftada kan verince bazen yetersiz oluyormuş diye duymuştum. Bende 11.haftanin başında vermiştim belki ondandir