Marsmelow Asill01 arada küçük lekelenmelerim oluyor, moral bozucuydu. Küçük bir kanama alanım da vardı çok şükür geçti. Arada bir yine lekelenme oluyor, gün aşırı iğne progestana devam ediyoruz. Elimiz kalbimizde geçti yani. Çok şükür 🙏🏻
Mayalime Marsmelow çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Asill01 Marsmelow anldm canm dikkat et uzan sürekli ayagını yüksek tut maydonoz nane yeme bu süreçte kanama yaparmış bana yasak suan
mucizem4423 Marsmelow canımmm çok geçmiş olsun çok şükür geçmiş Rabbim beterinden saklasın bebeğini sana bağışlasın
Fey04 Marsmelow kuzumm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha böyle korku yaşatmasın inşallah iyisindir şuan❤️
Asill01 Ya kızlar bi bndemi böyle şişkinlik var herkestemi yemin ederim görseniz beni 7-8aylık gebe sanarsınız elim yüzüm gözüm karnım heryeriö davul gibi sizdede öylemi
Fey04 Asill01 normal kuzum adet olamıyosun ya ondan ötürü zamanla normale döner bol bol su iç ilerleyen zamanlarda hatta adet olacak gibi kasık ağrıların başlıycak canım ben onu bacak arama yastık tarzı bişey koyarak azalttım fayda gördüm kabız olmamaya bak bide ilk haftalarda çok oluyodu benim daha sonra vücut annelik hormonlarına alışıcak belirtiler azalacak bu sefer farklı belirtiler çıkacak mesela benim şuan çikolata yada tatlı en ufak bişey yiyim midem yanıyo ama ben böyle bir yanma görmedim geçen gece mide yanmam yüzünden kusucaktım hamileliğimin başından beri çok şükür kusmam olmadı ama bu yanma kusturcaktı canı sağ olsun 😂😂
Fey04 Asill01 bide kullandığımız ilaçlardan dolayı bizim göbüş bence erken çıkıyo benimde 7.haftada falan 4 aylık hamile gibiydim😂😂
Asill01 Fey04 kasık agrım ilk günden beri war acaba bu kullandığımız ilaçlarmı yapıo bnde ayagımın altında yastıkla yatıyorum mide yanması için gaviscon iç demişti doktor kabızlık had safhalarda zaten baya agır gecior bu dönemler
Asill01 Fey04 kaynanam bgun dio sen smdiden böle şiştiysen 9.ayda napcan die tabi tüp bebek sürecimizi faln kimse bilmiyor bişide diyemiyorum
Fey04 Asill01 ben şuan sütle idare ediyorum ilaca dayanabildiğim kadar dayanıyorum inanki artık ilaç içmek istemiyorum 😂 d vitamini hapı küçücük artık ilaçlardan öyle tiksinmişimki içerken öğürüyorum o küçücük hap gitmiyo boğazımdan
Fey04 Asill01 ayy kader arkadaşımsın sjsjsjsj benimde kaynanamlar bilmiyo banada bu lafın aynısını görümcem söyledi bende çocuğun yeri geniş işte ne güzel rahat rahat gezinsin içimde demiştim bi kere daha söyleyince sende benim göbeğime taktın kafayı dedim o gün bugündür bişey demiyo😂😂
mucizem4423 Asill01 Fey04 ben de kilo alışım biraz hızlı olunca geçen ay diyetisyene başladım sadece 5 kilo ödemim var bu kadar hızlı ödemlenen gebem olmamıştı dedi ama ilaçlardan tabi kş bırakınca rahatlarsın dedi henüz bırakmadık 12+5 cinsiyet için de bize erken dediler bi şey söylemiyorlar henüz. Sağlıkla olsun kolaylıkla ve güzelliklerle gelsinler 🫶🏻
Asill01 Fey04 bana d vitamini falan vermedi transferden önce kendim yaptırmıştım bütün vitaminlere baktırmıştım yüksek çıkmıştı galiba ondan dolayı vermedi
Asill01 mucizem4423 banada dewam 12.haftaya kadar yavaş yavaş kesecez dedi daha yolun başındayım ben ama ilaçlar mahvetti bizi inşallah bırakınca geçer bu şişkinlik