Sema7 Fey04 var canım ama devlette verince değerleri düşük çıkıyor.birde ben en başta özelde vereyimde bir saat içinde öğreneyim dedim 😅eh sonrasindada hep aynı merkezde aynı saatte verin dediler mecbur ordan devam ettik
Gulbahcesi_ Sema7 bende meraktan saglık ocagında verdım kan normalde ıkı uc gune cıkar şansıma hemen ertesı sabah cıktı
Fey04 Sema7 ben ilk değerimi özelde verdim sonrasını full devlette verdim canım çok bi oynama olmaz bence
Sema7 Gulbahcesi_ iyi yapmışsın canım ben şuan kayinvalidemde kalıyorum o yüzden saglikocagina veremedim
Sema7 Fey04 bilmiyorum canım daha önce amh değerimi özelde verdim farklı devlete verdim farklı çıkınca bunda endişeye kapılmak istemedim açıkçası bide sonuç hemen çıksın istedim 3 defa verdim zaten son kez keseden önce vericem bide yeter 😅
Sema7 Bana kalsa hergun gidip kan vericem aslında 🤣 oralardamı içimdemi nasıl büyüyor mu beni biraktimi …..hep bu dusuncelerdeyim
Sema7 Fey04 ayy yok burdada o fiyatlarda var ama ben 255 TL verdim 😅 yoksa devlet Hastanesi’ne giderdim bende
S-nur1 mucizem4423 Tabiki de yapmaman en dogrusu ama işte duramıyoruz maalesef yapmak istersen de bence ⅞ günlerde yap en azından daha net sonuç alabilirsin benim o günler direk net çıkmıştı tabi kişiden kişiye degısır asla teste göre hareket etme üzülme en doğrusu kandır gününde kan verirsin
mucizem4423 S-nur1 inşallah sizin ki de sağlıkla ilerler güzelliklerle kucağınıza alırsınız @Fey04 @Mayalime sizin adınıza çok heyecanlıyım ve çok mutluyum 🥹🥰