Mayalime mucizem4423 ayyy saol canım benim doğrudur aradık 1000 in üstüymüş sağlık ocağında vermiştim ondan böyle çıkmış ☺️
mucizem4423 Mayalime sağlık ocağında hemşireyim ordan biliyorum 😂 binin üstü okunmuyor her şey yolunda yani merak etme :)
Mayalime mucizem4423 tamam canım teşekkür ederim tam sonuç göreydim iyiydi kollarım morardı kan vermekten 🥹😂😂😂
S-nur1 Kızlar ya bu ilk haftalarda böyle adet ağrısı gibi ağrılar yürürken kasık sancıları oluyor mu 2.kanı yarın vericem de normal mi
Fey04 S-nur1 benim hala oluyo dün gece kasık ağrısı ve krampına uyandım bugün kaan kocatepenin videosunu izledim içim rahatladı
Gulbahcesi_ mucizem4423 bekle bence benımkıde dondurulmustu 10.gun ıdrarda 13.gun kanda cıkar dedı hemsıre arkadas
Mayalime Hilal_2302 canım değişiyor her yerde farklı. Biz hastaneye 60 bin vermiştik ilaçlara bir sürü para verdik hiç hesaplamadım
S-nur1 Hilal_2302 Her yerde değişir o benim ilk olumsuz tedavim ilaçlar dahil 150 bini buldu bu da yeni pozitif haberini aldık şuana kadar 50 bin felandı Allah devamını nasip eder inşallah
Gulbahcesi_ Hilal_2302 bende 60 bin verdim ama ilaçlar çok pahalı yaklasık 50 bın oyle gitti embriyo dondurma ve mikroenjeksıyon işlemş için de 24 bın verdık 🤷♀️
Fey04 mucizem4423 canım idrarda bakma sakın 1. Haftada kanda çıkar transfer gününü saymadan 1 hafta benim o zaman kanda çıktı 😘
Sema7 Fey04 bende en son 13.gün verdim transfer olduğum doktor başka ilde o 18inde git kese için dedi bulunduğum ildeki doktor 6bin diyince 17 martta gidip kan vericem duruma göre bakcaz artık 🤣 hergun kan vermeye ne para ne kan yeter ya