Sema7 Fey04 ayy yok burdada o fiyatlarda var ama ben 255 TL verdim 😅 yoksa devlet Hastanesi’ne giderdim bende
Sema7 Fey04 ayyy çok şükür canım benim çok sevindim yaa 😍😍 haftaya pıt pıt atan kalpmi duyacaksınız yani
Fey04 Sema7 ahhh inşallah Allahın izniyle çok heyecanlıyım eşim diyoki kendimi karne gününde gibi hissediyorum diyo🥲
Fey04 Sema7 ahahahha çok iyi sbsnsjsjsjsj ayyy ben ben geçen gün kullandığım bıçağı buzdolabına koymuşum daha ötesi var mıdır bir de yarımsaat aradım😂😂
mucizem4423 Fey04 Mayalime Sema7 ben dayanamadım idrardan yaptım çok net bi tek çizgi şıktı kuruma çizgisi bilen çıkmadı resmen 🙄
mucizem4423 S-nur1 Fey04 Mayalime kızlaaarr benim kanamam oldu yerleşme kanaması muhtemelen sizin olmuş muydu açık pembe renk çok az peçeteye gelen şekilde
Mayalime mucizem4423 canım bende kanda görmeme rağmen testte çıkmamıştı. Ne zaman transfer olmuştun sen
Sema7 mucizem4423 canım kalbini ferah tut o seni duyuyor hissediyor bir iki gün bekle kan vermeye git bence
mucizem4423 Mayalime Fey04 8 martta transfer oldum daha yeni dayanamadım nefsime yenildim ama takılmadım