melekimm
Öncelikle bebeğini Allah’m esirgesin sağlıkla huzurla büyüsün inş.
Ptsesi hastaneye yatacağm suni vercekler. Koldan damardan mı suni verdiler? Bi de rahim ağzına ilaç koydular mı?
    Nurtnldgn kesisiz doğum aslında mümkün isterseniz doğum jeli kullanarak normal doğumu kesisiz bi şekilde yapanilirsiniz tabi öncesinde perine masajı ve sıcak havluyla esnetmek için masaj yapmanız lazım bir araştırın doktorunuza da danışın çünkü doğum jelini o kullanacak
    melekimm ayy ne güzel maşşallah. Darısı başıma. Bekliyorum ben de sabah akşam gelcek diye 🥺
      melekimm Allah bağışlasın gözünüz aydın🤗 Suni sancı verildi demişsiniz, zor olmadı mı ? Benim ilk doğumum normaldi kendi sancımla kolay Doğum yaptım, şimdi de 38. Haftadayım sancım yok. Yine suni sancı son çare dedi dr, ben biraz çekiniyorum.
        melekimm amin insallh bnim devlette olack dogumum ebeler giriyo dyorlar korkuyorum normal dogum yapmak istyorum ama bnde kalca cikikligindan ameliyatliyim su an yuruyusumde bi sknti yok ama normal dogumdan sonra olur dyorlar bende sasrmis durumdaym
          melekimm allah bağışlasın inşallah bişey merak ettimde epidural falan mı yaptınız doğumu yoksa direk normal mi ve nasıl çok ağrı oluyor mu bende normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum 😇
            melekimm ağzına sağlık rabbim bizlerede sen gibi doğumlar nasip etsin inşallah sağ salim hepimize 🤲
              Allah analı babalı büyütsün canım inşallah rabbim hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🥰👼🏻
                melekimm gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün bişey sorcam meryem ana otu ne işe yarıyor ki
                  MomBush tesekkur ederim bana koldan vermediler fitil verdi canm altmdan koydu
                  Ebr_3534 normal oldu canm bebek dogmasna yakn agri kesici yaptlar korkma Rabbim yardm ediyo bende cok korkuyodum ama Rabbim sabrnı veriyo 😊