SuEr_Tu1512 Kızlar bende test aldım bir daha. Birisi freely, birisi bebe time. İkiside iyi mi sizce freely yanlış çıkarır mı
Minervabunny birdilektut15 bizi de haberdar et mutlaka merak ettim inşallah meleğin seninledir ya çok mutlu oluyorum ben çift çizgileri görünce inşallah vardır💞🥰
birdilektut15 Minervabunny kaç dakikada çıkar canım prodoctor aldım ama bişey yok gibi 2 dakika oldu yapalı
Minervabunny birdilektut15 days doctor freely artımed bunlar hakkında çok olumsuz yorum var dikkat edersin bunlardan almasan daha iyi olur💞
SuEr_Tu1512 Cimcime30 Ya kanda falan çıktı aslında ama ebem daha değil şüpheli dedi. İçime korku sardı kan vermeye gittim almadılar. Bende yine test aldım koyulaşmış mı bakayım diye 🤷
Mahbuss birdilektut15 kaset testini yaptım bebetime marka pozitif çıktı. Kan verdim negatif çıktı hiç güvenilir bir test değil
Minervabunny birdilektut15 o zaman bebe time da kara listeye alındı demek ki :( Sağlık olsun hiç üzülmeyin bir an evvel en güzel şekilde sizinle olsun inşallah💞
SuEr_Tu1512 Basakparlar Çarşamba gecesi vermiştim 38.6 çıktı bugün vermeye gittim veremedim. Önümüzdeki haftalarda tekrar gidebilirim inşallah