SuEr_Tu1512 Basakparlar Çarşamba gecesi vermiştim 38.6 çıktı bugün vermeye gittim veremedim. Önümüzdeki haftalarda tekrar gidebilirim inşallah
Minervabunny birdilektut15 aa gördüm şu an, yani ben bırakmıyor diye biliyorum kuruma çizgisi, çok ince olduğu için ilk an görememiş olabilir misin
Minervabunny birdilektut15 bak ben de yaptım bi 10 dk önce biraz daha geçsin bakayım benimkinde çıkacak mı öyle de teyit ederiz, benim reglime 7-8 gün var
Minervabunny birdilektut15 acaba onu sabah ilk idarla mı yapmıştın o da önemli diye biliyorum şu ankinde daha bir şey yok di mi
birdilektut15 Minervabunny canım onu dün ilk idrarla yapmadım ama erken bi saatte yaptım bugünkileri daha geç saatte yaptım
birdilektut15 Minervabunny valla deli olcam artık birde kör çizgi aramaktan hamile değilsemde bir an önce adet olsamda kurtulsam 😂
Minervabunny birdilektut15 ay o kadar iyi anlıyorum ki benim gözler de bi garip oldu artık çizgi falan görüyo gibi oluyo kendi kendine sonra geçiyo ahahahs regl olunca bi sakinliyorum 2 hafta götürüyor beni sonra yine başlıyorum aynı bu şekil ahshsh
birdilektut15 Minervabunny bugün işte bi tane bebe time almıştım onda çizgi vardı sonra gittim iki tane prodoctor aldım birisini yaptım canım
birdilektut15 Minervabunny aynen öyle gerçekten şu 2 hafta hiç geçmedi inan psikolojim çok kötü , adet olcakmışım gibi hissediyorum testlerim negatif ama bi ümit diyorumki belki betam 2 felandır o yüzden çıkmıyodur daha diye
Minervabunny birdilektut15 diğerini yarın sabah ilk idrara bırak kesinlikle yani sabah uyandığında hiç sıvı almadan, şimdi forumda da baktım, kuruma çizgisi yapıyor diyenler var ama azınlıkta ben iyi diye duymuş bunu o yüzden kendim de ondan aldım hatta
Minervabunny birdilektut15 çok iyi anlıyorum seni bi de hevesleniyor insan ister istemez Allah bir an önce kavuştursun inşallah bizleri şu an beni negatifi kabullendim o yüzden bir tık daha sakinim ama içim nasıl istiyor zor gerçekten