aleyna_001 Hsny_6 cildim çok hassastır benim yeşil renk olan ağda bana iyi gelmiyor pembe pudralı olanı tercih ediyoruz bir sorun yaşamadım şu ana kadar :)
Beybyi Hsny_6 evet düşünüyorum ne olur olmaz diye yaptım zaten ama geç çıkar benimkisi 37-38. Haftada çıkar yaparım hazırlıklı olmakta fayda var
irem41- Hsny_6 28 haftalik hamileyim her ay yaptiriyorum doktora gitmeden once bir sorun yasamadim su ana kadar
Ayshababy Bu gün burda bi posta kıları kökten aldırmak zararlıymış diye duydum kızlar lütfen aldırmayın çok sağlıksızmış 😀😀😀😀 saçma sapan postlar bi yana Canım bence 36 haftandan sonra ağdayla yapmaya başla hem son haftalar hemde çok uğraşmasın
Hsny_6 Ayshababy lazer vs yasak jilet de güçlendiriyor kökleri o yüzden ağda düşündüm. Bugün bi gidicem bi de doğuma yakın giderim ama bir ayda çıkar mı bilmiyorum ben çok tüylenmedim gebelikte
babyUras_ Hsny_6 her ay düzenli gitmeye çalışıyorum . En son 32 33 gibi gitmiştim . Pazartesi 36 haftalık oluyorum kontrolüm var ne olur ne olmaz diye pazar günü gidicem kuaföre .
Ozbk38 Hsny_6 ben 5 aydan sonra her ay gidiyorum. Zaten bir ayda anca ağdaya geliyor. Şimdi 36+2 gebeyim zorunlu sezaryen olucak. Hala uzamadı doğum öncesi de son bi gidicem o da baya gider diye düşünüyorum
Ayshababy Hsny_6 lazer yasak oldunu biliyorum saçma bi posta denk geldim kıl almak kökten sağlıklı değilmiş diyor hamilelik bazıların hormonlarını çok değişik şeylerden bozmuş 1 ayda tüylenme yapmaz yapsa bile az bişey çıktında tekrar hemen ağdayla geçiş yapabilirsin
Hsny_6 Ayshababy ben hiç duymamıştım sağlıklı diyorlar aslında ağdaya doktor izin verdiğine göre. Haklısın pratik olur 💫
3prensAnnesi_ Hsny_6 34 haftalığım bende aynı düşüncedeyim ☺ kuaföre gidecem kendim başaramam normalde tercih etmiyorum kuaför fakat şu durumda da kendim tertemiz yapamam. 37de gideyim diyorum hatta 2-3 gün öncesinden, ama hadi acil gelişen bir durum olursa neyapcam diye de düşünüyorum.Bu arada sezaryen olacam 24 mart (acil olursa da jilet kaçınılmaz olacak)
Hsny_6 3prensAnnesi_ ben bugün yaptırdım gaza gelip 🥹🥹 çok düşündüm sezeryan olursam öncesinde çıkar mı bilmiyorum ama 33. Haftadayım 37-38 de tekrar gitmeyi düşünüyorum
deletedmom43191 Hsny_6 33 hafta çok erken cikar doguma kadar ben cumsrtesi veya pazar günü gitmistim 38 hafta içinde yani
Hsny_6 deletedmom43191 acı anlamında bide karnımız çok büyük olacak ne bileyim doğumu bekliyorken zor olur mu diye düşünmüştüm
Ozgekiz Hsny_6 36.haftada agdaya gittim, 37de doğurdum😄 lazerli olduğum icin pek kıl yok, o sebeple bir şey aey diyemiyorum. Bir ağda üç ay idare ediyor çünkü beni.
Hsny_6 Ozgekiz iyi planlamışsınız ☺️ hayırlı olsun bebeğiniz 🙏🏻 ben de çıkar mı diye düşünüyorum 33. Haftadayım doğum öncesi bir daha gitmeyi düşünüyorum