Hsny_6 Ayshababy ben hiç duymamıştım sağlıklı diyorlar aslında ağdaya doktor izin verdiğine göre. Haklısın pratik olur 💫
Hsny_6 3prensAnnesi_ ben bugün yaptırdım gaza gelip 🥹🥹 çok düşündüm sezeryan olursam öncesinde çıkar mı bilmiyorum ama 33. Haftadayım 37-38 de tekrar gitmeyi düşünüyorum
3prensAnnesi_ Hsny_6 jilet bende sevmiyorum kullanmam da hiç, acil bir durum olursa ve gerekirse kullanacam inşallah olmaz kuaför ve doğumu ayarlarsam iyi olacak, vakitli gelsin de bebekler
Hsny_6 deletedmom43191 acı anlamında bide karnımız çok büyük olacak ne bileyim doğumu bekliyorken zor olur mu diye düşünmüştüm
bestebern Hsny_6 evet ben gidiyorum 28. haftadayım yaklaşık bir ay idare ediyor sadece biraz yüz üstü yatarken sorun oluyor
Hsny_6 Ozgekiz iyi planlamışsınız ☺️ hayırlı olsun bebeğiniz 🙏🏻 ben de çıkar mı diye düşünüyorum 33. Haftadayım doğum öncesi bir daha gitmeyi düşünüyorum
Ozgekiz Hsny_6 benim serklajim vardı 😊 37+0 da alinacakti, ona göre ayarladım aslında 😇 31+1 de de doğurdum. 37+4te de sezaryen randevum.vardi😄 hepsi siraliydi
Hsny_6 deletedmom43191 hep gittiğim kuaföre gittim ağdaya ilk kez gittim nakit 400 tl ödedim sadece paket, hızlı ve iyiydi ancak biraz acı hissettim.
bestebern Hsny_6 20 gün önce yatabiliyordum bakalım bu sefer gittiğimde yatabilecek miyim karnım büyüdü çünkü :D
Hsny_6 bestebern bence yatma 🥹🥹 minik kuzuya yazık 🥺 sırt üstü iken yaptır ben bide arada mola verip nefes aldım biraz uzun süre düz yatmak iyi değil diye biliyorum
Kayra48 Hsny_6 36 haftalığım önümü bile göremiyorum 2 hafta sonra planlı Sezeryanım var ama ağrılarım olduğu için ne olur olmaz diye kuaförüme gittim şimdi çıktım ağdadan 😀 yani başkası yaptığı halde bile zorlandım dönerken uzanırken vs
Hsny_6 Kayra48 zor kesinlikle ama temizlik hissi iyi ☺️ biraz tahriş oldu sanırım ama dayandım. Senin deneyimin nasıldı ??
deletedmom43191 Hsny_6 ben en son gebe kalmadan önce yani 9 ay önce gitmistim komple bacak 200 vermistim şimdi 250 verdim şaşırdım 😅