Asilpasa Ben de canımın istediği herşeyi yiyorum. Ama ölçülü ve güvenilir olmak şartıyla. Mesela sucuğu kendimiz yaptırıp iyice pişiriyorum. Sushi midye canım çekerse nefsimi bastıracak kadar yiyorum. Ama çoğunlukla sağlıklı besleniyorum.
Lavya deletedmom43191 bende herşeyi yer içerim vallaha ikinci bebeğim ilkinde sorun olmadı bunda da olmaz hem sanki eskiden bunlar mı vardı annelerimiz bir sürü çocuğu doğurdu ne zahmetlerle yeyecekten kimseye bişi olmaz diye düşünüyorum
Ngsngetnsgng 1gebeshanim hiçbir şeyi kendime kısıtlamadm hatta bn mumbar yiyorum diye bazı kişiler burda yeme tehlikeli vs vs bir çok şey dendi doktorum canın istediği sürece yiyebilirsin abartmadan bir sakıncası olmaz demişti
poyrazmom_ 1gebeshanim canımın çektiği her şeyden azar azar tüketiyorum 33. Haftadayız çok şükür bi sorun olmadı ☺️
1gebeshanim poyrazmom_ bugün kola içtim bir bardak ama vicdan azabı çeke çeke 😅 inşallah olumsuz etkilenmez
Mucizeebeybi Hahaha hiç özlediğim bişey yok çünkü hepsini yiyorum içiyorum çokta kilo almadım şeker de çıkmadı şükür be bulursam yiyorum 😅 tek özlediğim şey soğuk bir bira
1kopek1bebek 2cocuk2kopek öyle bi sınırım yok malesef o yüzden ağzıma sürmüyorum salam acayip bi çizgi benim için her akşam ekmek arası salam mayonez yerdim ben. Salam başkadır yani insanlar karpuzu nasıl seviyorsa ben salamı öyle seviyorum 😵💫
ozlemcoban en çok kek yaparken arta kalan çiğ kek hamurunu yemeyi özledim 😂 çiğ yumurta var diye yemiyorum 🙈
Pinarkorkmazer Gul1935 fazlası benim şekerimi yükseltiyor insülin kullanmama rağmen. Bulgur da tam buğday ekmeği de bir karbonhidrat gebelik şekeri olanlar bu gıdaları da az yer
Gul1935 Perihan3 bunları neden yemiyorsunuz ki kek simit falan hele sahanda yumurtanın zararı var mı ki ben haşlama yiyemiyorum sahanda yiyorum zararlı mı
Perihan3 Gul1935 saframda tas oldugu icin hamileliligimin basindan beri yasaklandi safradaki tasi cogaltiyor buda felaket bi sanci yapiyor 4 dogum yaptim boyle sanci gormedim o yuzden safra alinana kadar diyetle yola devam edicez